Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Top 10 cele mai mari hoteluri din lume

Cine are mania grandorii va opta pentru un hotel care sa-i satisfaca aceasta trasatura. Adica un hotel care poseda cea mai mare capacitate de cazare. Las Vegas este bine reprezentat din acest punct de vedere.

1. Hotel Izmailovo, Moscova.

2. The Venetian si prelungirea lui The Palazzo, Las Vegas. Este cel mai amplu complex hotelier din orasul luminilor, Las Vegas, cu 7.117 camere repartizate pe trei teme. The Venetian se inspira din Venetia si dispune de o retea de canale, unde vizitatorii se pot plimba cu gondola. Palazzo (foto) preia tema generala a Italiei. O noapte costa de la 125 de euro in sus.

3. MGM Grand Las Vegas, Las Vegas. A fost inaugurat in 1993 si numara 6.582 de camere, care refac atmosfera renumitului studio hollywoodian. Tarife: incepand cu 71 de euro.

4. First World Hotel, Genting Highlands, Malaysia. Este cel mai mare hotel asiatic, cu 6.118 camere repartizate in doua corpuri si 28 de etaje. Hotelul gazduieste, de asemenea, cel mai mare cazinou din Asia de sud-est. Preturile pornesc de la 33 de euro.

5. Sands Cotai Central, Macao, China. Macao este noul Las Vegas (cifra de afaceri a cazinourilor este de patru ori mai ridicata) si, prin urmare, nu este deloc surprinzator ca aici sa se afle si cel mai mare hotel din China, cu o capacitate de 6.000 de camere, al caror pret porneste de la 80 de euro.

6. Wynn Las Vegas, Las Vegas. Este considerat cel mai frumos si mai luxos complex hotelier din Las Vegas. Are 4.734 de camere distribuite in doua corpuri de 48 si 50 de etaje. Tariful este de la 150 de euro in sus.

7. Luxor, Las Vegas. Unul dintre cele mai emblematice hoteluri din Las Vegas, care prin forma sa piramidala te poarta in istoria Egiptului antic. Poseda 4.408 camere, accesul intre etaje facandu-se cu ajutorul unor lifturi care urca oblic. O noapte costa incepand cu 42 de euro.

8. Mandalay Bay, Las Vegas. Hotel-cazinou de 5 stele poseda peste 4.330 de camere repartizate pe 43 de etaje. Pretul: de la 92 de euro.

9. Ambasador City Jomtien, Pattaya, Thailanda. Hotelul este situat in cea mai mare statiune balneara din Thailanda. Numara 4.219 camere distribuite in cinci cladiri si care costa incepand cu 50 de euro.

10. Excalibur Hotel and Casino, Las Vegas. Un hotel care are ca tema Evul mediu si care dispune de 4.008 de camere. O noapte de cazare costa 27 de euro.

Citeste si Financiarul!
Foto: www.hihm.info

Recomandari