Top 10 cele mai mari hoteluri din lume

Cine are mania grandorii va opta pentru un hotel care sa-i satisfaca aceasta trasatura. Adica un hotel care poseda cea mai mare capacitate de cazare. Las Vegas este bine reprezentat din acest punct de vedere.

1. Hotel Izmailovo, Moscova.


2. The Venetian si prelungirea lui The Palazzo, Las Vegas. Este cel mai amplu complex hotelier din orasul luminilor, Las Vegas, cu 7.117 camere repartizate pe trei teme. The Venetian se inspira din Venetia si dispune de o retea de canale, unde vizitatorii se pot plimba cu gondola. Palazzo (foto) preia tema generala a Italiei. O noapte costa de la 125 de euro in sus.

3. MGM Grand Las Vegas, Las Vegas. A fost inaugurat in 1993 si numara 6.582 de camere, care refac atmosfera renumitului studio hollywoodian. Tarife: incepand cu 71 de euro.

4. First World Hotel, Genting Highlands, Malaysia. Este cel mai mare hotel asiatic, cu 6.118 camere repartizate in doua corpuri si 28 de etaje. Hotelul gazduieste, de asemenea, cel mai mare cazinou din Asia de sud-est. Preturile pornesc de la 33 de euro.

5. Sands Cotai Central, Macao, China. Macao este noul Las Vegas (cifra de afaceri a cazinourilor este de patru ori mai ridicata) si, prin urmare, nu este deloc surprinzator ca aici sa se afle si cel mai mare hotel din China, cu o capacitate de 6.000 de camere, al caror pret porneste de la 80 de euro.

6. Wynn Las Vegas, Las Vegas. Este considerat cel mai frumos si mai luxos complex hotelier din Las Vegas. Are 4.734 de camere distribuite in doua corpuri de 48 si 50 de etaje. Tariful este de la 150 de euro in sus.

7. Luxor, Las Vegas. Unul dintre cele mai emblematice hoteluri din Las Vegas, care prin forma sa piramidala te poarta in istoria Egiptului antic. Poseda 4.408 camere, accesul intre etaje facandu-se cu ajutorul unor lifturi care urca oblic. O noapte costa incepand cu 42 de euro.

8. Mandalay Bay, Las Vegas. Hotel-cazinou de 5 stele poseda peste 4.330 de camere repartizate pe 43 de etaje. Pretul: de la 92 de euro.

9. Ambasador City Jomtien, Pattaya, Thailanda. Hotelul este situat in cea mai mare statiune balneara din Thailanda. Numara 4.219 camere distribuite in cinci cladiri si care costa incepand cu 50 de euro.

10. Excalibur Hotel and Casino, Las Vegas. Un hotel care are ca tema Evul mediu si care dispune de 4.008 de camere. O noapte de cazare costa 27 de euro.

Citeste si Financiarul!
Foto: www.hihm.info

Citește și
alec baldwin sta pe un scaun si are un microfon
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
Prima declarație a lui Alec Baldwin după ce a împușcat accidental doi colegi. Ce spune despre tragedia de la filmări
audrey-kevin-colaj
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bărbat cu 42 de ani mai în vârstă. Cum au reacționat părinții fetei
colaj de imagini cu alec baldwin si halyna hutchins
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Cine a fost Halyna Hutchins, femeia ucisă accidental de Alec Baldwin pe platourile de filmare ale producției ”Rust”
Mai multe articole
Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri