Live acumFilm: 101 Dalmatieni (r)
Prime Time 20:00Film: Parker

Vacanță de shopping în Dubai

Despre Dubai se spune că ar fi raiul pasionatelor de cumpărături. Orașul de aur se laudă cu peste 50 de centre comerciale impresionante, dar și cu cel mai mare mall din lume, un fel de oraș acoperit, vizitat de peste 80 de milioane de turiști anual.

Dubai Mall, centrul comercial al superlativelor

Cu o suprafață uriașă de 548.127 mp, mall-ul deține 1.200 de magazine ale unor designeri celebrii și 200 de restaurante unde poți servi cele mai diversificate preparate. Însă, mall-ul Dubai este recunoscut mai ale pentru grandoare.

În cadrul acestuia se află unul dintre cele mai mari acvarii din lume, cu cel mai mare panou acrilic- Dubai Aquarium and Underwater Zoo, în care trăiesc peste 33.000 de viețuitoare marine, din peste 140 de specii. Dacă vrei să admiri rechinii și diavoli de mare, te poți plimba prin tunelul lung de 48 de metri străbătut de uriașul acvariu. După ce ai umblat o zi întreagă prin magazine, mergi la film, în cinematograful aflat tot în mall, care se laudă cu 22 de săli imense.

La ski în mall

Mall of the Emirates este al doilea cel mai mare centru comercial, și este cunoscut mai ales pentru cea mai mare pârtie de ski acoperită din Orientul Mijlociu. Centrul comercial are 250 de magazine de modă care se întind pe o suprafață uriașă, cel mai mare magazin de dulciuri din lume, dar și peste 90 de restaurante și baruri. De asemenea, tot aici, se găsesc și două hoteluri de lux, că poate cine știe vrei să te odihnești după o zi plină de aventuri printre raioanele de cumpărături.

Ibn Battuta, cel mai mare centru comercial cu tematică din lume

Ibn Battuta este mall-ul unde descoperi o mulțime de destinații adunate într-un singur loc. Centrul comercial este împărțit în șase diviziuni: India, China, Tunisia, Egipt, Persia și Andaluzia, fiecare cu magazine cu produse tradiționale și restaurante cu specific local.

de Mădălina Isar

Sejur Dubai

Hotel Citymax Bur Dubai 3*- de la 589 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

Recomandari