Vacanță în Deltă pentru seniori de la numai 399 lei!

Delta Dunării, splendid paradis naţional şi cea mai bine conservată deltă din Europa, a devenit tot mai accesibilă pentru seniori grație ofertelor foarte bune de la Gulliver Delta Resort 3*!
Prin programul Delta pentru seniori care include 5 zile de cazare cu demipensiune tip bufet, din care nu lipsesc preparatele din pește, transport cu autocar, transferul cu barca și acces gratuit la piscină, poți descoperi puțin din frumusețile naturale, tradițiile și bunătățile lipovenești, ale Deltei.

Rezervaţie a biosferei şi parc naţional, Delta Dunării a fost inclusă în patrimoniul mondial UNESCO încă din anul 1991, iar faima sa este purtată în toate colţurile Europei şi încă dincolo de „Bătrânul Continent” prin diversitatea florei şi faunei reprezentată prin mii de specii de insecte, peşti, plante, păsări şi mamifere, care fac acest ţinut unic.


Cazare Delta Dunării


În plus, experienţa în Delta Dunării va fi cu atât mai plăcută cu cât însuşi locul de cazare din tradiţionalul sat Uzlina, Gulliver Delta Resort 3* este amplasat într-un adevărat cadru natural desprins din rai, o oază de verdeaţă ce îţi asigură relaxare deplină şi o vacanţă de neuitat.

De Geanina Ichim


DELTA DUNĂRII PENTRU SENIORI
Hotel Gulliver Delta Resort 3*-de la 399 lei/persoană, 5 zile de cazare cu demipensiune tip bufet, transport cu autocarul, transfer cu barca Murighiol-Uzlina. Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07 sau la [email protected]

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri