Căutare Live

Vacanța la Therme București. 10 Piscine, 16 topogane acvatice valuri

Vacanța la Therme București. 10 Piscine, 16 topogane acvatice, valuri artificiale, 6 saune uscate, 4 saune umede, o grădină botanică cu peste 800.000 de plante, 1.500 de palmieri. Temperatura apei termale este de 33 de grade celsius în orice anotimp. Apa termală este extrasă de la mare adâncime

Relaxare la Therme

turismoitalianews.it

Când jungla capitalei devine prea sufocantă, știi că trebuie să îți găsești liniștea și un strop de relaxare undeva. Therme București este cel mai mare centru de divertisment și relaxare din Europa. Centrul este construit greenfield și găzduiește una dintre cele mai variate grădini botanice din țară. Therme deține cel mai mare sistem de tobogane din România, având o lungime totală de 1.5 km.

Această clădire are o eficiență energetică dezvoltată. Încălzirea complexului se realizează prin schimbul termic al apei timp de 328 zile pe an. De asemenea, Therme constituie și gazda a celei mai mari plantații de palmieri din Europa, numărând aproximativ 1.500 exemplare aduse din 6 țări. Sand of Therme este cea mai mare plajă urbană din Europa, măsurând 30.000 m2, cu o piscină de 720 m2 și 1500 șezlonguri pe nisip.

Piscina cu valuri ocupă o suprafață de 560 m2, fiind situată în zona Galaxy. Această piscină este cea mai mare de acest gen din România. Din punct de vedere arhitectural, Therme București este construită ca o serie de elemente unicat la noi în țară. Fațada are o greutate de 1.100 tone, iar acoperișul corpului A reprezintă un colos transparent de 150 tone, cu o suprafață de 900 m2. Fațada corpului Galaxy este o premieră având în vedere că se are o deschidere de 50 metri.

Cum te poți distra la Therme

Una dintre variantele de relaxare o constituie piscinele de relaxare. Ele se împart în piscina panoramică cu seleniu și zinc, piscina Sands of Therem, piscine cu minerale, piscina exterioară și Crazy River, piscina principală, piscina Galaxy Relax și piscina exterioară cu Pool Bar.

O altă variantă de relaxare este biblioteca de sare situată în zona Galaxy. Această construcție este făcută din sare de Himalaya, fiind dotată cu terapie salt & light, cromoterapie și o zonă pentru lectură. Dacă dorești să ai parte de mai multe natură, poți alege grădina tropicală. Astfel te poți destresa stând în liniște într-un decor inedit, împrejmuit de diverse tipuri de palmieri aduși de pe 4 continente.

De asemenea, poți alege plaja cu nisip din zona Galaxy unde te poți relaxa sorbind dintr-un cocktail de la unul dintre pool baruri. Astfel vacanța ta va fi completă. O altă metrodă plăcută de a-ți petrece timpul la Therme este The Palm Sands of Therme. Plaja măsoară 30.000 m2 și te așteaptă cu o piscină tropicală de 720 m2.

Dacă nu îți dorești doar relaxare, ci și răsfăț, poți opta pentru zona de spa cu dușul calla, fotolii cu infraroșii, masaj, paturi cu hidromasaj, saune tematice și saune umede. Pe de altă parte, cei mici se vor putea bucura de distracție în locurile de joacă interactive cu apă sau cele de pe plajă, piscina cu valuri, tobogane acvatice și zona cu console Playstation.

Therme Galaxy București este un adevărat paradis unde trebuie să te refugiezi măcar o dată pe lună pentru a prinde gustul relaxării și al distracției.

Sursă foto: suntmamica.ro, beenaroundtheglobe.com, iconcert.ro, turismoitalianews.it

Corfu, insula grecească cu parfum venețian... Asprovalta, o destinație pitorească de explorat în septembrie!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri