Vacanțe în Delta Dunării de la 349 lei de persoană!

În ultimii ani, vacanțele în Delta Dunării au devenit tot mai tentante pentru turiștii români grație ofertelor de la Gulliver Delta Resort. Prima lună a anului vine cu reduceri de până la 45% la sejururile de 3 nopți și 4 nopți de cazare care includ două mese pe zi, transport cu autocarul și transferurile cu barca de la Murighiol la Uzlina.

Oferte de nerefuzat de la Gulliver Delta Resort 3*

Pachetele au fost gândite special pentru cei care vor să descopere acest tărâm unic, la tarife avantajoase care pornesc de la numai 349 de lei/persoană. Delta Dunării este un adevărat muzeu al naturii, găzduind un număr foarte mare de păsări, plante, pești și insecte.

Rezervația biosferei este și un paradis al gurmanzilor, care pot încerca la Gulliver Delta Resort, cele mai diverse preparate tradiționale lipovenești precum borșul din mai multe tipuri de pește sau specialitatea locului – ciorba de storceag, cum doar aici se mănâncă. O altă vedetă a locului este știuca, care-i delicioasă umplută cu ceapă, miez de roșii, mărar și pătrunjel, și gătită la cuptor sau în jar.

După o masă copioasă în restaurantul tradițional al resortului, sau pe terasa cu vederi unice asupra deltei, turiștii se pot relaxa la pescuit, activitate care poate fi practicată direct de pe pontoanele hotelului. Pentru zilele călduroase de vară, Gulliver Delta Resort dispune de o piscină înconjurată de șezlonguri, o grădină luxuriantă dotată cu hamace și balansoare, un centru dedicat activităților recreative, dar și un loc de joacă pentru cei mici. Gulliver Delta Resort este amplasat spectaculos la confluența dintre brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina, la numai 15 minute distanță de Murighiol, pe insulița Uzlina.

Delta Dunării – un paradis al naturii

Datorită numărului mare de specii care viețuiesc aici, rezervația a fost inclusă încă din anul 1991 în patrimoniul mondial UNESCO și considerată una dintre cele mai frumoase delte din lume. Totodată, cele peste 300 de specii de păsări rare aflate aici fac din Delta Dunării, locul cu cea mai bogată faună ornitologică.

De Mădălina Isar

Sejur Delta Dunarii – Hotel Gulliver Delta Resort 3*

*Weekend în Deltă pentru toți românii – tarife de la 349 lei/persoană, 3 nopți de cazare cu demipensiune.

*Vacanțe în Deltă pentru toți românii – tarife de la 370 lei/persoană, 4 nopți de cazare cu demipensiune.

Servicii incluse: cazare și masă conform programului ales (demipensiune/pensiune completă/all inclusive tip bufet), transport autocar București–Murighiol–București, transferuri cu barca Murighiol–Uzlina–Murighiol. Detalii pe www.besttourism.ro , telefon 0784.215.628.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri