Căutare Live

Vacantele exotice sunt mai ieftine in luna septembrie

Cei care nu au avut concediu pana acum pot pleca intr-un sejur special, intr-o destinatie exotica, cu doar 800 de euro de persoana. Pachetele sunt reduse cu o treime, iar vara e abia la inceput, peste ocean.

O vacanta de zece zile, all inclusive, la un hotel de patru stele in Cancun, Mexic, porneste de la 800 de euro. Pentru Brazilia, preturile pornesc de la 860 de euro, pentru servicii de cinci stele, iar in Jamaica, 1.000 de euro. Preturile, insa, nu includ biletul de avion pana in Franta, Spania sau Germania, de unde se fac plecarile.

Destinatii exotice:

Mexic de la 800 de euro

Brazilia de la 860 de euro

Jamaica de la 1.000 de euro

"In acest gen de vacante, merg turistii care au venituri pe cap de familie undeva pornind de la 2000 - 2500 de euro", spune un consultant in turism.

Totusi, agentiile de turisti au vesti bune. Cei care cumpara pachetele din timp beneficiaza de reduceri de pana la 35%.

"Pentru oferta de toamna, avem circuite in destinatiile exotice, care aduna laolalta mai multe tari, cu obiective turistice incluse in pret, de 10 pana la 20 de zile. Pregatim deja programe pentru China, Vietnam, America de Sud.", a declarat un agent de turism.

Un astfel de circuit porneste de la 2.000 de euro de persoana si ajunge la peste 5.000 de euro, in cazul calatoriilor de 20 de zile.

Agentii de turism spun ca, in ciuda crizei, din ce in ce mai multi romani sunt amatori de vacante de lux.

Top 5 destinatii pentru shopping in Grecia... Sute de mii de turisti sunt asteptati in weekend la mare...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri