Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vara nu-i ca iarna: romanii se grabesc sa prinda locuri ieftine pentru sarbatorile de iarna

Romanul isi face vara, sanie, iar iarna, caruta. Nici nu s-a terminat bine vacanta de vara si deja se gandeste unde isi va petrece sarbatorile de iarna. Nu este de mirare; rezervarile facute din timp garanteaza preturi mai mici.

An de an, statiunile Bran si Moeciu sunt pline ochi, si vara si iarna, dar mai ales in perioada sarbatorilor. Un complex din zona are déjà 15% din camere rezervate de Craciun, iar de Revelion, in jur de 10%, si nici macar nu e toamna.

Dar rezervarile din timp inseamna preturi mai ieftine. Toti cei care rezerva si achita atat de Craciun, cat si pentru Revelion pana la 1 septembrie, beneficiaza de o reducere de 20%, iar cei care fac plata putin mai tarziu, adica pana la 1 noiembrie, de o reducere de 10%.

Ca sa va faceti o idee, la pensiunile cu specific traditional, se practica preturi intre 1000 lei - 3000 lei. Patru nopti si patru zile cu masa costa 2200 de lei/familie iar de Craciun, pentru 3 nopti si 3 mese/zi, plus masa festiva, romanii trebuie sa scoata din buzunare 1000 lei.

Recomandari