Căutare Live

VIDEO! In Franta s-a inaugurat prima plaja unde fumatul e interzis

Primaria unui orasel francez de pe malul Mediteranei sustine ca a atras mai multi turisti ca de obicei dupa ce a interzis fumatul pe plaja sa. Fumatorii care nu se conformeaza risca o amenda de 35 de euro, dar reprezentantii autoritatilor spun ca, pana acum, interdictia a putut fi aplicata doar cu duhul blandetii.

Orasul La Ciotat se mandreste cu prima si, deocamdata, singura plaja din Franta unde fumatul este interzis. La intrare, vizitatorii sunt intampinati de un urias panou de avertizare asupra interdictiei, insotit de scrumiere. Iar politistii care mentin ordinea pe plaja au primit si misiunea sa intervina de fiecare data cand ar observa o tigara aprinsa.

De teama amenzii sau pur si simplu din bun simt, oamenii se supun fara proteste interdictiei: daca nu mai pot rezista fara tutun, fumatorii iau pauze de tigara in afara plajei. Oficialitatile spun ca decizia a sporit numarul vizitatorilor, dar nu toti acestia sunt multumiti.

Pentru ca fumatorii sa nu se simta, intr-adevar, discriminati, tutunul este interzis doar pe o parte din cei 13 kilometri de plaja din La Ciotat. Asa ca, daca tine neaparat, oricine gaseste loc sa fumeze si sa se bronzeze in acelasi timp.VIDEO! Luna de miere de vis: Au calatorit in jurul lumii... VIDEO! Izvorul Muntelui, cel mai mare lac artificial din Romania...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri