Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Ultimele oferte de revelion

Romanii nu vor sa intre in noul an din propria sufragerie. Au ocupat toate pensiunile si hotelurile de pe Valea Prahovei si pe majoritatea din Bucovina si Maramures. Sau si-au rezervat din timp o vacanta in strainatate. Pe ultima suta de metri, intarziatii bat la usile pensiunilor si restaurantelor.

La munte, in Bulgaria, sunt si reduceri. Vacanta de cinci zile, de revelion, in regim all inclusive, costa 240 de euro de persoana.

Peste 15.000 de turisti vor petrece revelionul in statiunile Sinaia, Busteni si Azuga. Toate locurile de cazare sunt deja rezervate. Turistii au platit intre 504 si 3.200 de lei de persoana, pentru o vacanta de cel mult cinci zile. La fel de pline sunt si pensiunile din Maramures.

Cei care vor o vacanta departe de oras mai au ceva sanse, ce-i drept, putine, sa gaseasca locuri la pensiunile si hotelurile din nordul tarii, in zonele Vama, Putna si Sucevita, unde gradul de ocupare nu a ajuns la 100%.

Daca n-ati avut noroc nici aici, ramane varianta restaurantelor si cluburilor. In Bucuresti, petrecerea costa intre 50 si 120 de euro de persoana. Artisti cunoscuti urca pe scena, iar bucatarii au facut meniul.

O ultima solutie este revelionul in strada. Pe scena din Piata Constitutiei vor urca Iris, Proconsul, Bere Gratis, Pepe, Smiley, CRBL sau Zdob si Zdub. Show-ul va fi deschis de concurentii din finalele X FACTOR. Intreg spectacolul, dar si focul de artificii de la miezul noptii vor fi transmise in direct de Antena 3.Foto: Intact Images

Recomandari