VIDEO! Varf de sezon la pret redus, pe litoral

Toate drumurile duc la mare. E pentru prima data in aceasta vara, cand turismul nu se face doar la sfarsit de saptamana. Dovada este aglomeratia de pe drumuri, pe ambele sensuri de mers. Oamenii au si motive: preturile bat pasul pe loc, iar hotelierii nu stiu ce sa mai faca pentru a atrage clienti.

Se circula bara la bara. Si pe un sens si pe altul. Unii vin, altii pleaca. Celor care au terminat sejurul le iau locul cei care abia acum au intrat in vacanta.

Ca sa-i atraga pe turisti la mare, hotelierii n-au mai marit preturile, asa cum obisnuiau sa faca in varf de sezon.

Sudul litoralului pare cel mai accesibil. La pensiune e cel mai ieftin. Veti gasi cazare chiar si cu 60 de lei pe noapte. 200 de lei platiti la un hotel de doua stele, aproape 300 la unul de trei stele si chiar 500 de lei daca vreti patru stele.

In nordul litoralului, o noapte la un hotel de doua stele cu mic dejun inclus costa 220 de lei, 350 de lei la 3 stele si chiar peste 700 de lei la un hotel de 4 stele. In plus, unii hotelieri si-au pastrat si acum ofertele de la inceputul lunii iulie, pentru ca au avut succes.

Peste doua saptamani, insa, preturile scad treptat, odata cu programele sociale 'Zile gratuite de vacanta' si 'Litoralul pentru toti', care tine intre 1 septembrie si 15 octombrie 2011.Ultimele știri