Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Viziteaza Toscana, paradisul verde al Italiei

Toscana, pozitionata in inima Italiei este considerata a fi una dintre cele mai frumoase regiuni ale tarii, care include cateva orase de top, foarte apreciate la nivel mondial.

In plus, renumele i-a fost purtat mai ales de frumusetile naturale, regiuni rurale splendide, orasele deluroase si zonele istorice pline de arta si cultura, cu iz medieval, si nu in ultimul rand de plajele spectaculoase.

Excursie de jumatate de zi la Bologna

Voiajul pentru seniori de sapte nopti include si o excursie optionala la Bologna, aflat la jumatatea distantei dintre Florenta si Milano, un oras vechi universitar, cu numeroase cladiri istorice impresionante si un centru medieval deosebit.

Aici vei putea admira cateva biserici foarte frumoase, monumente si cladiri istorice, dar si numeroase piete captusite cu magazine, cafenele si noi obiective turistice. In Piazza Maggiore, una dintre pietele centrale, se gasesc Basilica San Petronio, construita in stil gotic, precum si Muzeul de Arheologie si Palazzo dei Notai, construit in anul 1381.

Florenta, orasul de poveste, si alte orase de vizitat

Frumusetile Toscanei nu se termina nici pe departe aici, ba chiar am putea spune ca abia incepe. Printre excusiile optionale pe care ti le recomandam, pentru a profita cat mai mult de acest voiaj se numara si cea in Florenta, capitala regiunii, unul dintre cele mai frumoase orase din Italia, considerat locul unde a luat fiinta Renasterea.

Aici, urmele lui Leonardo da Vinci, Michelangelo sau Rafael sunt de netagaduit, si le poti admira in cel mai mare muzeu de arta din lume, Galeria Uffizi.

Viziteaza regiunea Chianti, renumita nu atat pentru peisajele unice, cat pentru podgoriile vaste si renumitul vin de Chianti, si nu rata plimbarea pe Sentiero Azzuro care leaga cele cinci orase ale Cinque Terre, precum si Pisa, cu renumitul Turn Inclinat, Domul, Palatul Cavalier si Baptiseriul. Alte orase deosebite unde se organizeaza excursii optionale sunt Siena, citadela medievala a Italiei, Venetia, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din lume, dar si San Marino, a treia cea mai mica tara din Europa.

Geanina Ichim

Sejur Toscana

Hotel Senior Voyage 4*- de la 295 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro , call center 031/2263325.