Căutare Live

VIDEO! Acestea sunt cele ZECE tendințe în social media pentru anul 2020

Monica Jitariuc dezvăluie 10 tendințe în social media pentru anul 2020

Monica Jitariuc dezvăluie 10 tendințe în social media pentru anul 2020

Pe măsură ce anul 2020 se apropie, începem să ne concentrăm tot mai mult asupra viitoarelor trenduri din social media. Monica Jitariuc, trainer de comunicare și social media, ne dezvăluie care sunt cele mai importante 10 tendințe ale anului ce stă să bată la ușă, astfel încât, indiferent de domeniul în care activezi, să fii la curent cu evoluția rețelelor sociale pentru a-ți putea revizui periodic strategia și a-ți crește numărul de abonați.

Citește și: Gabriela Cristea revine pe micile ecrane! Va prezenta emisiunea Like a star!, la Antena Stars

Citește și: Reguli stricte şi multe intrigi! Gabriela Cristea, dezvăluiri din culisele celei mai spumoase emisiuni: Like a Star!

Citește și: Cum devii cel mai bun influencer pe Instagram

Vine iarna! Cum să te îmbraci CORECT pentru a te feri de îmbolnăvire... Popescu și Flick au aflat motivul pentru care a fost inventată salteaua cu memorie. „Să știe nevasta că ai adus pe altci...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri