Căutare Live

Ce lipsea în Mangalița? Un PORC de distracții, evident! Primarul are o singură problemă: terenul mult dorit aparține bisericii

Stelian Manole, primarul localității Mangalița are planuri mari. Vrea să construiască un parc de distracţii, dar află că terenul aparţine bisericii.

„Aici, în cinci ani, o să fie plin de bani; Mangalițaland, cel mai mare porc de distracții din România. Un fel de parc de distracții bazat pe porcul românesc”, a explicat primarul.

Primarul știe deja ce tiribombe va pune în Mangalițaland: „Pe acolo o să treacă Expresul Caltaboșului, un tren în formă de caltaboș, iar acolo, Casa Bântuită de Jumări.”

Un singur obstacol stă în calea fericirii primarului: terenul pe care vrea să construiască parcul de distracții aparține bisericii. Cum va rezolva Stelian Manole problema?

Vinerea este seara comediei la Antena 1! Edilul-şef din serialul „Mangaliţa” vrea să facă un parc de distracţii. Ce aven... Preotul, primarul și parcul de distracții. Negocieri dure pentru terenul pe care trebuie să se construiască Mangalițalan...
Ultimele știri