Antena Căutare

Ce s-a întâmplat în „Mangalița”, sezonul 2, episodul 4. Primarul Stelu a îmbulinat-o! S-a îndrăgostit de cine nu trebuia!

„Mangalița”, sezonul 2, episodul 4. Primarul Stelu s-a îndrăgostit de o femeie blestemată, inspectorul general Corneliu (Ticu Pușcașu) a organizat un flagrant în travesti, alături de Tudor, juristul primăriei (Pavel Bârsan), iar Bebe și preotul au devenit complici la o înșelătorie.

Primarul Stelian Manole (Teo Corban) a dat de belea! S-a îndrăgostit de o femeie blestemată, în noul episod din sezonul 2 din „Mangalița”.

„Toți bărbații mei sunt morți! Fiecare bărbat drăguț, amabil, care îmi place, pățește câte ceva, moare îngrozitor, piere în niște chinuri oribile, sfârșește tragic!”, a explicat femeia ochilor lui, Dana (Paula Chirilă), proaspăta proprietară a restaurantului din localitate.

Inspectorul general Corneliu (Ticu Pușcașu) a organizat un flagrant în travesti, alături de Tudor, juristul primăriei (Pavel Bârsan), ca să prindă niște traficante de crizanteme.

Cântărețul de manele Bebe și preotul orașului au pus la cale un plan să facă rost de bani, în noul episod din „Mangalița”, sezonul 2.

Înainte de a trece la treabă, Bebe i-a cântat preotului o manea: „Am prieteni și dușmani care mă golesc de bani, dar dușmanul cel mai mare e-n oglindă, frățioare!”; iar preotul i-a răspuns cu „Amin!”.

Maneaua la care se răspunde cu „Amin”! Preotul din „Mangalița” l-a pocnit pe Bebe! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x