Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Flagrant în travesti, în Mangalița! Inspectorul general Corneliu vrea să prindă traficantele de crizanteme - Video

Inspectorul general Corneliu (Ticu Pușcașu) a organizat un flagrant în travesti alături de Tudor, juristul primăriei (Pavel Bârsan), ca să prindă niște traficante de crizanteme, în noul episod din „Mangalița”, sezonul 2.

„Am văzut că ai cumpărat flori, colegu! Foarte frumos! Florile sunt un simbol de delicatețe, de puritate, de naturalețe! Am mai observat ceva interesant! Mi s-a părut că ai cumpărat crizanteme! Și eu nu mă-nșel niciodată!

E foarte important, pentru că în Mangalița nicio florăreasă autorizată nu vinde crizanteme! Deci dacă ai cumpărat crizanteme, înseamnă că există florărese neautorizate! De la ele nu văd nici un ban, ai înțeles?”, l-a pus la colț generalul Corneliu pe nefericitul care a cumpărat crizanteme, juristul primăriei (Pavel Bârsan).

S-au dus amândoi să confrunte florăresele neautorizate. Juristul primăriei a fost cât pe ce să fie bătut de o florăreasă, care i-a sugerat „să ducă bondarul la floare”, ca să nu o ia razna.

Inspectorului general Corneliu i-a venit o idee! Să organizeze un flagrant, pentru care l-a obligat pe juristul primăriei să se deghizeze.

Video