Antena Căutare

Bun venit în Mangalița, locul unde primarul e „rege” de 28 de ani! „Plictisiți de vechiul primar?! Votați-mă...fiindcă sunt singurul candidat!”

Bun venit în Mangalița, orașul plin de surprize! Stelian Manole, primarul, stă trist la închisoare și se gândește la statul pe care l-a pierdut!

Bun venit în Mangalița, orașul plin de surprize! Stelian Manole, primarul, stă trist la închisoare și se gândește la statul pe care l-a pierdut!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Campania electorală e în toi și Stelian Manole candidează iar! Suntem în Mangalița, orașul unde primarul a fost ales de șapte ori! Lucrurile merg la fel de 28 de ani, doar că acum politicianul are șansa de-a intra în Cartea Recordurilor pentru cele aproape trei decenii de carieră! Însă lucrurile au devenit ceva mai complicate, iar politicianul (ajuns la închisoare) trebuie acum să depună eforturi pentru cel de-al optulea mandat. Ce anume i-a tulburat apele?

CUM A ÎNCEPUT TOTUL?

„Și-a jertfit sănătatea și familia”, așa cum spune chiar el. „Să mă votați dacă v-ați plictisit de vechiul primar. Votați-mă...fiindcă sunt singurul candidat!”, a sunat discursul din fața localnicilor.

Lucrurile par să meargă de minune, până în ziua în care Stelian Manole, primarul cel „cinstit”, este prins în flagrant când ia...un pachețel! Adică o șpagă în toată frumusețea! Camerele de filmat au surprins momentul, iar Stelian Manole, primarul din Mangalița, a dat de bucluc!

A încercat el să cadă la pace cu presa, să explice că știa de faptul că este filmat și că el, de fapt, condamnă șpaga. Și, în fond, ce mare problemă, căci „șpaga e doar o manieră diferită cultural de a mulțumi cuiva!”.

Inspectorul general din ”Mangalița” a prins o captură record...de leuștean și urzici: ”Polițiștii au zis că nu sunt drog... Polițistul din Mangalița face „afaceri” în portbagaj! „Mă deranjează că lumea crede că suntem hoți și proști, dar eu...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x