Antena Căutare

Cum a apărut ”Mangalița”, cel mai nou serial de la Antena 1! Scenarist: ”Ideea mi-a venit de la un primar care şi-a acordat singur titlul de cetăţean de onoare!”

Numărătoarea inversă a început deja. ”Mangalița”, cel mai nou serial de comedie, va debuta pe micile ecrane duminică, de la ora 20.00. Actorii, însă, s-au distrat pe cinste miercuri seară, la o petrecere ce s-a desfășurat într-un club din Capitală. 

Numărătoarea inversă a început deja. ”Mangalița”, cel mai nou serial de comedie, va debuta pe micile ecrane duminică, de la ora 20.00. Actorii, însă, s-au distrat pe cinste miercuri seară, la o petrecere ce s-a desfășurat într-un club din Capitală.

”Ideea serialului mi-a venit după o ştire reală, în care primarul dintr-o comună şi-a acordat singur titlul de cetăţean de onoare şi la ceremonie a şi plâns în timp ce îşi acordă singur titlul.”, a declarat Radu Crahmaliuc, scenarist.

Doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu agent șef Marius Petcu, polițistul din ”Mangalița”: ”Meseria de polițist e similară cu cea de manelist!”

A fost începutul unui serial de comedie spumos. "Mangaliţa" îl are în centrul acţiunii pe primarul comunei cu acelaşi nume, care păstoreşte urbea de peste două decenii. Un loc în care corupţia, absurdul şi incompetenţa sunt la ele acasă. Acum, edilul candidează pentru cel de-al optulea mandat. Aşa că vă puteţi imagina: personajele nu pot fi altfel decât. extrem de colorate. La fel şi întâmplările.

”Eu vorbesc şi soţul ascultă. Şi e foarte ascultător! Un bărbat minunat, face de toate. Spală, calcă, gateşte, cântă frumos! El face şi lecţii, să ştii, a mers şi la şcoală, e un băiat silitor.”, a mărturisit și Ilona, care este Flori, secretara primarului în serialul de la Antena 1.

Alex Bogdan este actorul care îl interpretează în serial pe Sică. Un personaj desprins, şi el, parcă din schiţele lui Caragiale.

”Este un model de poliţist, un tânăr care respectă litera legii şi care face tot ce trebuie pentru ca în comunitate să fie pace, încredere şi siguranţă!”, a declarat el.

Pentru Magda Catone, profesoara de sport din serial, rolul a însemnat o mare provocare: ”Sperăm ca acest serial prin vizionarea lui să trezească mulţi oameni la realitatea asta crudă şi să o înţeleagă bine, să o stăpânească cum trebuie.”

Citește și: Orașul Mangalița – cel mai căutat oraș de pe harta României

Şi totuşi, în mijlocul personajelor spumoase, îşi face loc şi Dumitru Bozovici. Un june jurnalist de investigaţii, care vrea să îl înlăture de la putere pe primarul cu vechime.

Trei luni au durat filmările celui mai nou serial de la Antena 1. Timp berechet ca actorii să adune un car de momente amuzante.

Urmăriți Mangalița, noul serial de comedie de la Antena 1, în fiecare duminică, de la ora 20:00!

Dezvăluiri de senzație! Actrița Ilona Brezoianu, despre Flori, personajul ei din ”Mangalița”: ”Sunt mâna dreaptă a prima... Inspectorul general din ”Mangalița” a prins o captură record...de leuștean și urzici: ”Polițiștii au zis că nu sunt drog...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x