Căutare Live

Preotul din Mangalița a învățat să facă exorcizări, de la Flori! „Ieși din el, demon murdar! Piei, Satană!” – VIDEO

Preotul din Mangalița a fost nevoit să învețe cum să facă exorcizări, ca să obțină bani de la enoriași. Flori i-a fost profesoară.

Părintele Eugen (Constantin Florescu a fost solicitat să facă o exorcizare.

„Am frișoane, părinte! Și calde, și reci! Și am coșmare și calde și reci! Am visat că mă fugărea un animal mare și alb, prin pădure. (…) Cred ă toate ștările astea și toate gândurile astea negre pe care le am sunt de la faptul că am prinș un demon de la cineva. Am luat o Satana mică mică! Vreau să îmi faci o exorcizare, să scoți dracii din mine!”, i-a spus o enoriașă părintelui.

După ce a eșuat cu exorcizarea și a aflat că ar fi putut căpăta bani, dacă ar fi avut succes, părintele a înțeles că are nevoie de ajutor. Și l-a găsit. La Flori.

Stelian Manole și doamna Dana, atacați de ciori! Primarul Mangaliței vrea răzbunare! „M-a nimerit cu ditamai obrăznicia în ochi!” VIDEO

„Ieși din el, demon murdar! Piei, Satană! Ieși din băiatul ăsta nevinovat”, a început Flori lecția de exorcizare.

Urmăriți clipul de mai sus din „Mangalița”.

Stelian Manole și doamna Dana, atacați de ciori! Primarul Mangaliței vrea răzbunare! „M-a nimerit cu ditamai obrăznicia ... Flori l-a făcut pe polițistul Sică să leșine, la picioarele ei, în ultimul episod din „Mangalița”, sezonul 2! „Poate că ...
Ultimele știri
x