Antena Căutare

Adriana de la ”Mireasă pentru fiul meu” îți arată cum să pregătești cele mai delicioase brioșe. În Casa Mireselor, nu bine le scotea din cuptor, că erau deja „terminate”!

Nu mai e un secret că Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” este pasionată de gătit. A demonstrat-o și în timpul show-ului matrimonial când a pregătit cele mai delicioase mâncăruri pentru concurenți. De data asta, le-a prezentat fanilor o rețetă de brioșe pe blog.

Nu mai e un secret că Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu” este pasionată de gătit. A demonstrat-o și în timpul show-ului matrimonial când a pregătit cele mai delicioase mâncăruri pentru concurenți. De data asta, le-a prezentat fanilor o rețetă de brioșe cu cartofi pe blog.



Ingrediente:

6 cartofi

1 ceapă uscată

1 ceapă verde

3 ouă

50 g brânză cheddar

1 ardei kapia

200 g ciuperci conservă

50 g salam uscat

50 g măsline

100 g unt

2 linguri ulei floarea soarelui

Sare

Piper

Bicarbonat

Mod de preparare


Cartofii fierți și pasați că pentru piure îi amestecăm cu untul, apoi adăugăm brânză și măslinele tăiate mărunt. Restul ingredientelor le călim câteva minute în cele două linguri de ulei, apoi le punem peste compoziția cu cartofi. Separat, mixam 3 ouă și le adăugăm peste compoziție, adăugând în același timp și un praf de bicarbonat, sare, piper și ce condimente va mai fac cu ochiul. Pregătim o tavă de brioșe cu hârtiile corespunzătoare și le umplem cu aluat precum în imagini. Le punem la aprox 175 de grade pentru vreo 20 de minute, până când vedeți că sunt puțin rumenite deasupra.

Foto Credits: Doamna T

Ce s-a ales de Adelina de la "Mireasă pentru fiul meu!", după ce a plecat din Casa Mireselor! Un concurent o c... A plecat din casa "Mireasă pentru fiul meu" fără să se uite în urmă iar acum apare aşa. Ali s-a cuplat cu o fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x