Antena Căutare

Denisa de la "Mireasă pentru fiul" meu s-a despărţit de iubit: "Vreau să-mi găsesc jumătatea"

Denisa, fostă concurentă a show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", s-a despărţit de iubitul ei. Denisa avea o relaţie cu un tânăr care face parte din staff-ul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu"

Denisa, fostă concurentă a show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", s-a despărţit de iubitul ei. Denisa avea o relaţie cu un tânăr care face parte din staff-ul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu".

Deşi acum câteva zile Denisa a publicat pe o reţea de socializare o fotografie cu un inel, tânăra a declarat în exclusivitate pentru spynews că este singură, deci nu se pune problema de o eventuală căsătorie. "De ceva vreme sunt singură. Când am părăsit competiţia "Mireasă pentru fiul meu" am avut o scurtă relaţie care bineînţeles a eşuat. Acum mi-am dat un restart şi vreau să iubesc din nou. Sunt o persoană care pune suflet repede şi din acest motiv am suferit mereu, eram dispusă să fac totul pentru partenerul meu, dar fără niciun folos. Acum îmi doresc din toată inima să-mi găsesc jumătatea, să ma iubească, să fie sincer, să ştie să îmi fure un zâmbet încă de la prima oră din zi şi să mă ţină în braţe că a venit iarna. E foarte greu să mai găseşti un bărbat matur şi care să-şi asume faptele", a spus Denisa pentru spynews.ro.

Lacrimi în direct. Detalii cutremurătoare din viaţa lui Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu"... Cu fiica în braţe, Valentin şi-a deschis inima! Detalii cutremurătoare din viaţa concurentului au ieşit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x