Antena Căutare

Liliana revine în Casa Mireselor? Îl lasă baltă pe Luțu, bătăușu' care era să o omoare? Fanii: „Lilișor, meriți un bărbat mai bun!”

Competiția și regulamentul se schimbă! A fost pus în joc un premiu de 200.000 de lei, iar vechii concurenți se pot întoarce în Casa Mireselor!

Sâmbătă, Paula Chirilă a anunțat că atât competiția, cât și regulamentul se schimbă la "Mireasă pentru fiul meu"​! A fost pus în joc un premiu de 200.000 de lei, iar vechii concurenți se pot întoarce în Casa Mireselor!

Liliana, poate cea mai iubită concurentă din istoria emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" a fost întrebată dacă se va întoarce în show-ul matrimonial. Discretă din fire, Lilișor nu a dat vreun răspuns!

Vă reamintim că frumoasa brunetă s-a întors, spre dezamăgirea fanilor, în brațele fostului iubit, Luțu. În cadrul show-ului matrimonial, Lilișor a făcut mărturisiri șocante despre relația lor trecută: a fost terorizată de fostul ei iubit și amenințată cu moartea. Cu toate astea, dragostea lor pare să reziste.

„Lilișor, meriți un bărbat mai bun!”, i-au scris fanii. Bruneta pare mai îndrăgostită ca niciodată!

Luțu, un bărbat violent, dar și iubitor

Fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o relaţie de trei ani de zile cu tânărul. Luțu părea îndrăgostit atunci de Lili, dar apoi, a devenit extrem de violent cu femeia pe care o iubea.

”Fostul iubit m-a amenințat că dacă nu voi fi a lui, nu voi fi a nimănui!”, povestea Lili atunci.

Competiția și regulamentul se schimbă! A fost pus în joc un premiu de 200.000 de lei... Familia ”Mireasă pentru fiul meu” PROTESTEAZĂ: „Noi pe ea, pe Georgiana, o vrem înapoi! Foaie verde și-o sipică, o dori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x