Antena Căutare

"Planul lui Ali a fost să se recupleze cu Edith și să câștige competiția". Susținătorii "Mireasă pentru fiul meu" au izbucnit. Ce se va întâmpla pe patru martie

Fanii emisiunii deja fac previziuni cu privire la ce s-ar putea întâmpla între Edith şi Ali şi cum va arăta competiţia pe patru martie, când unul dintre cupluri se va putea căsători.

Fanii emisiunii fac deja previziuni cu privire la ce s-ar putea întâmpla între Edith şi Ali şi cum va arăta competiţia pe patru martie.

"Sunt 6 finalişti ...cam aşa a fost în fiecare sezon .Tabloul final din patru martie îl văd aşa: Edith, Ali, Petrut, Mihaela, Mihai", "Poate planul lui Ali a fost de la bun început să se recupleze cu Edith şi să câştige competiţia. El cu gura lui a zis că e o fată foarte susţinută", au scris fanii pe unul dintre grupurile de susţinători.

"Oare voi, cei care o judecați pe Edith pentru simplul fapt că incă se gândeşte la Ali, nu aţi trecut prin aşa ceva ? Nu aţi suferit după un băiat care a preferat să îşi vadă de treaba lui? Dacă vreodată, un băiat pe care l-aţi iubit s-ar fi întors la voi nu l-aţi mai fi acceptat?

Nu o să o judec pe Edith dacă se va împăca cu Ali, nu o să fac asta pt că 90% dintre noi, am acorda o a doua şansă băiatului de care suntem îndrăgostite", a mai adugat o susținătoare.

Mirela Boureanu Vaida, despre finalul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu": "Mi se pare nedrept, pentru că... Adriana de la „Mireasă pentru fiul meu”, criticată dur. „Ce face ea concret? De ce nu muncește? Ce sfaturi poate da ea? ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x