Antena Căutare

Prima reacție a Alexandrei, după ce sora ei, Mihaela, a declarat că vrea să plece din Casa Mireselor chiar înainte de nuntă

După ce sora ei, Mihaela, a clacat în direct și și-a anunțat logodnicul că va fugi din Casa Mireselor, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură reacția Alexandrei, sora ei, și ea fostă concurentă  la "Mireasă pentru fiul meu"!

După ce sora ei, Mihaela, a clacat în direct și și-a anunțat logodnicul că va fugi din Casa Mireselor, toată lumea a așteptat cu sufletul la gură reacția Alexandrei, sora ei, și ea fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu"!

De data asta sora mai mare a preferat să stea deoparte, ba chiar să-și vadă de ale ei. astfel, prima reacție a fetei a fost doar o poză la sala de fitness, devenită o a doua casă pentru ea.

Cu lacrimi în ochi, Mihaela și-a manifestat dorința de a fugi din competiţie, după ce Ali i-a adus acuzații grave în direct.

Cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" a clacat, ca urmare a acuzațiilor lui Ali. "Mihaela nu are ce căuta lângă Mihai! Este imatură, iar el este un băiat de nota 60!", a vociferat fostul iubit al lui Edith.

Vom avea o îndrăgostire de tip „fulger” și o nuntă cu suprize-surprize? Edith: ”Petru îmi analizează fiecare gest, îi si... Petru de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a enervat cumplit și a zis secretul! „Nu s-a ținut de cuvânt...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x