Antena Căutare

Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" și-a cerut iubita de nevastă! Tânăra s-a lăudat cu inelul de logodnă! Prima declarație, după ce a spus "DA"

Logodnica lui Alin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul cinci, s-a lăudat pe internet cu inelul de logodnă primit.

Fata i-a căzut cu tronc și, după numai o lună, a decis să o ceară de soţie. Despre cine vorbim? Despre logodnica lui Alin, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" în sezonul cinci, care s-a lăudat pe internet cu inelul de logodnă primit.

Mândră nevoie mare, tânăra a postat imediat pe internet imaginea cu inelul primit, însoţită şi de o declaraţie de dragoste.

"Azi se împlineşte o lună de când suntem împreună, o lună ce a trecut aşa de repede, o lună ce ne-a apropiat aşa de mult. Doar o lună şi totuşi parcă am fi împreună de ani de zile. S-au schimbat multe în vieţile noastre doar într-o singură lună.

La început nu aş fi crezut că acum o să fiu atât de fericită, că am să iubesc şi am să fiu aşa cum sunt acum. Nu mă gândeam că aşa ceva este posibil aşa, dintr-o dată, dar viaţa mi-a arătat încă o dată că orice este posibil. Îţi mulţumesc că ai apărut în viaţa mea.

Te iubesc şi te voi iubi mereu, puiul meu! De abia aştept ca toate visele noastre să devină realitate. Tot ce îmi doresc", a scris tânăra, potrivit spynews.ro.

Vezi AICI cum arată viitoare soție a lui Alin.

Oana de la „Mireasă pentru fiul meu” a rămas singură! Detaliul care a dat-o de gol!... Imaginea prin care o concurentă de la „Mireasă” i-a oripilat pe telespectatori! „Cum, Doamne, să apari așa la televizor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x