Antena Căutare

Una dintre cele mai dorite concurente de la „Mireasă pentru fiul meu” SE MĂRITĂ. „Nu știu ce mi se întâmplă”

A frânt inimile multor fani ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, însă în ciuda aspectului său foarte sexy nu a avut mereu noroc în dragoste

A frânt inimile multor fani ai emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, însă în ciuda aspectului său foarte sexy nu a avut mereu noroc în dragoste.

Alya a fost dorită de mulți dintre concurenți, însă inima a împins-o către alegeri nepotrivite pe plan sentimental. Anul trecut, sibianca s-a despărțit de cel care trebuia să-i devină soț, după ce se logodiseră și vorbeau des despre nuntă.

La câteva luni de la despărțire, Alya vorbește din nou despre căsnicie într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor de la Spynews.ro: „Mă căsătoresc anul acesta, căutam o dată care să fie una cu noroc. Și facem și un bebe, deja lucrăm la el. Sunt mai fericită ca niciodată, nici eu nu îmi explic ce mi se întâmplă”, a dezvăluit fosta concurentă.

Andrei a părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu"! Mădălina este distrusă, plânge fără încetare... Şoc la "Mireasă pentru fiul meu"! L-a lăsat să plece, însă acum regretă amarnic: ”Am greșit că nu am spus din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x