Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Reacția la cald a Ionelei după ce a fost eliminată. "A fost o experiență foarte frumoasă, dar până la urmă..."

În cursa de eliminare de vineri, 24 mai, Ionela a fost cea care a fost votată să plece din competiție.

ionela mireasa Galerie
După ce și-a dorit să plece din competiție pentru că mama ei nu știa nimic de ea, Ionela a ieșit din casa Mireasa deși atunci începuse să formeze un cuplu cu Albert. | A1

După ce și-a dorit să plece din competiție pentru că mama ei nu știa nimic de ea, Ionela a ieșit din casa Mireasa deși atunci începuse să formeze un cuplu cu Albert.

Apoi Ionela s-a întors în casa Mireasa, dar nu a mai putut reînnoda relația cu Albert. Atunci când mama ei o suna, îi spunea mereu că o așteaptă acasă.

Ionela a părăsit casa Mireasa în urma cursei de eliminare

Cu toate acestea, Ionela își dorea să rămână în continuare, în speranța în care poate avea să intre un băiat și pentru ea în casa Mireasa cu care să formeze un cuplu.

Ionela a fost ieri eliminată din casa Mireasa, după ce s-a aflat în cursa de eliminare cu Cristian. Publicul a decis.

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, ceartă din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei îi sperie pe toți

Atunci când a fost eliminată, Ionela și-a făcut bagajul și și-a luat la revedere de la ceilalți concurenți și de la mamele din casa Mireasa.

Ionela a ieșit cu zâmbetul pe buze din casă și apoi a vorbit la Capriciile Iubirii despre eliminarea ei.

După ce gala de ieri s-a terminat, Ionela părea resemnată în legătura cu decizia publicului de a părăsi casa Mireasa.

Prima pe care a îmbrățișat-o a fost Antonia care i-a spus că va merge să o viziteze la Chișinău. Doamna Mariana i-a transmis Ionelei că îi pare rău că pleacă, dar Ionela a îmbrățișat-o și i-a spus că nu trebuie să îi pară rău pentru că se duce la bine.

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Mama Antoniei, în direct după ce concurenta a spus că vrea să iasă din competiție

“Acasă este locul cel mai bun. Mi-a plăcut foarte mult, a fost o experiență foarte frumoasă aici, dar până la urmă plec acasă, plec la mami”, a zis Ionela la Capriciile Iubirii.

Ionela a mai spus că e posibil ca parcursul ei să fi fost altul în casa Mireasa dacă nu ar fi intervenit mama ei să o cheme acasă. Concurenta spune că ar fi fost posibil ca ea să își trăiască relația cu Albert și să se bucure de ea.

“Trebuie să fiu puternică și să nu iau totul personal”, a spus Ionela despre lecția pe care a învățat-o la Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Ce mai face Adelina, fosta iubită a lui Alin. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă în ultimii ani

Ionela spune că iese din casa Mireasa simțindu-se mai independentă și că de-acum va ști să își ia singură deciziile, fără să se mai simtă complet legată de mama ei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x