Antena Căutare

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Maria și Ștefan, ceartă din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei îi sperie pe toți

Maria consideră că Ștefan nu este în măsură să vorbească cu absolut nicio fată lucrurile despre care au discutat. „Unul la mână că tu ai relație, doi la mână că nu ai nicio legătură cu ea”

Maria și Ștefan, ceartă din cauza interacțiunilor cu Ionela! Galerie
Maria și Ștefan, ceartă din cauza interacțiunilor cu Ionela! Gelozia concurentei îi sperie pe toți | Antena 1

Concurenta a fost afectată vizibil de interacțiunea iubitului ei cu Ionela, chiar dacă cei doi au discutat despre cursa de eliminare în care se afla concurenta.

Gelozia Mariei a ieșit la iveală din nou, iar Ștefan s-a simțit pus la zid.

Iată cum a reacționat Maria când a văzut imaginile cu Ștefan și Ionela!

Citește și: Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Cristian a recunoscut că nu simte să se căsătorească. Tânărul a început să își strângă lucrurile

Maria și Ștefan, ceartă din cauza interacțiunilor cu Ionela!

Pentru că Ionela se află în cursa de eliminare, iar Ștefan a observat că nu se simțea foarte bine, concurentul a încercat să o sfătuiască și să o scoată din starea în care era.

Deși el nu a văzut nimic greșit în discuția cu Ionela, Maria a reacționat dur cu privire la ajutorul pe care el i-a l-a oferit Ionelei.

Concurenta a simțit că îi fuge pământul de sub picioare atunci când a văzut imaginile cu cei doi și a început scandalul:

„Mi s-a părut că ai dus discuția într-un sens în care nu își avea locul. De ce a-i întreba-o pe ea ce stare are? De ce îi dai sfaturi că trebuie să vadă ce e bun în noi toți? mai ales că tu ai inițiat discuția.

Mi se pare anormal pentru că nu ești în măsură tu să vorbești cu absolut nicio fată, nu cu Ionela, cu nici o fată lucruri de genul”.

Ștefan a încercat să o liniștească pe iubita lui, susținând că doar a vrut să o ajute pe Ionela, fără ca discuția să capete alt sens.

„Nu am văzut pur și simplu rostul discuției, mai ales că ai inițiat-o tu. De ce nu s-a dus alt băiat să întrebe de stare pe orice altă fată? Nu văd adecvat, nu mi s-a părut un comportament normal. Unul la mână că tu ai relație, doi la mână că nu ai nicio legătură cu ea. Cu fata nu am absolut nimic.” a mai adăugat Maria.

Citește și: Mireasa, sezonul 9. Maria și Ștefan, planuri de căsătorie. Tânărul crede că iubita sa se va descurca de minune în ipostaza de mamă

Toate încercările lui Ștefan de a o convinge pe iubita lui au fost în zadar, Maria susținând că el a greșit și că încearcă doar să arunce vina pe ea.

Mireasa sezon 9, 24 mai 2024. Cristian a recunoscut că nu simte să se căsătorească. Tânărul a început să își strângă luc... Mireasa, sezon 6. Care este statusul căsniciei dintre Deni și Viorel. Cei doi nu au mai apărut împreună în online de cev...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x