Căutare Live

A căzut de pe scaun, în timpul emisiunii Mireasa! Ce s-a întâmplat cu Ionuț

Situație incredibilă în timpul emisiunii Mireasa de la Antena 1! Ionuț Raicu a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care l-a luat somnul și s-a prăbușit la podea!

Practic, căldura prea mare sau oboseala l-au cam doborât pe concurent și acesta a căzut efectiv de pe scaun, spre marea surpriză a tututor!

citește și: Noii concurenți din casa Mireasa fac dezvăluiri neașteptate! Ce gest a făcut Lică

Așa cum era de așteptat, momentul a stârnit amuzamentul tuturor și glumele nu au întârziat să apară.

CINE ESTE IONUȚ DE LA EMISIUNEA MIREASA

Ionuț Raicu are 23 de ani și este din Reghin, însă locuiește în Canada, acolo unde mama sa s-a stabilit acum câțiva ani. După ce a împlinit 18 ani, Ionut și-a împlinit un vis - acela de a se înrola în armata Legiunii Străine.

A căzut de pe scaun, în timpul emisiunii Mireasa! Ce s-a întâmplat cu Ionuț

Ce s-a întâmplat cu Ionuț din emisiunea Mireasa, de la Antena 1

Ce s-a întâmplat cu Ionuț din emisiunea Mireasa, de la Antena 1

După un an de serviciu activ, însă, a fost nevoit să se întoarcă în țară, din cauza unei probleme medicale oftalmologice. Ionuț este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său. Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii despre concurenți

Lică din acasa Mireasa pare îndrăgostit! Pe cine a pus ochii: „E chiar tot ce aveam nevoie”... O concurentă din casa Mireasa, acuzată că a furat din alimente! Cine este vinovata...
Ultimele știri