Antena Căutare

Au plecat împreună, dar au luat-o pe drumuri separate?! Adevărul despre relaţia dintre Roxana şi Edy: „Nu mă așteptam!”

Decizia lui Edy și Roxana a agitat apele în casa Mireasa. Deși cei doi au susținut că s-au îndrăgostit, unii concurenți nu cred în dragostea lor.

În ediția de ieri, 31 martie 2020, a emisiunii Mireasa, Edy Catană, însoțitorul lui Florin Florea, a fost pregătit să părăsească emisiunea Mireasa pentru a-și face o relație cu Roxana Gheorghiu.

Edy și-a exprimat nemulțumirile pe care le are și a dat semne că ar vrea mai degrabă să renunțe la competiție.

Apoi, decizia celor doi a fost anunțată în mod oficial!

cu toate că au renunțat la participarea în competiție pentru a fi împreună, părerile celorlalți concurenți sunt împărțite. Andreia Matei, de exemplu, nu crede în sentimentele lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi, puteți vedea în materialul video de mai sus, din Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: antenaplay.ro/mireasa.

Alexa Trăilă ascunde o poveste de viață tulburătoare! Părăsită de tată, crescută de o mamă eroină: „A luat toți banii și... Roxana regretă plecarea din casa Mireasa! Cine a dezamăgit-o, în cele mai grele momente din competiție: „Aveam mai multe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x