Antena Căutare

Alexa Trăilă ascunde o poveste de viață tulburătoare! Părăsită de tată, crescută de o mamă eroină: „A luat toți banii și a fugit”

Alexa Trăilă nu poate vorbi despre mama ei fără să nu plângă. Îndrăgita concurentă și-a deschis sufletul, în casa Mireasa. Părăsită de tată, când era doar un copil, crescută de o mamă eroină care a „s-a sacrificat în ultimul hal” pentru ca fiicele ei să nu ducă lipsă de nimic.

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei. Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei - e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

Însă în spatele zâmbetului ei se ascunde o poveste de viață și o copilărie extrem de grea. Alexa și-a deschis sufletul, în casa Mireasa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întregul moment, în materialul video de mai sus, din Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://antenaplay.ro/mireasa.

Decizie șoc în emisiunea Mireasa! Doi concurenți vor să plece din competiție: „Ești sigur?”... Au plecat împreună, dar au luat-o pe drumuri separate?! Adevărul despre relaţia dintre Roxana şi Edy: „Nu mă așteptam!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x