Antena Căutare

Criza unei dileme existențiale! Mircea, la capătul unui drum împreună cu Alexa? Precauții și motive de îngrijoare: "Nu mă interesează că mama nu-și dorește să formez un cuplu cu el"

Alexa vrea să părăsească casa Mireasa, pentru că nu se  mai regăsește. Pe lângă acest lucru, mama ei a avut probleme de sănătate, ceea ce o neliniștește pe concurentă.

Alexa este dezorientată și nu știe ce să facă. Vrea să plece din casa Mireasa, pentru că mama ei a avut probleme de sănătate, dar vrea să și rămână pentru Mircea. Dacă pleacă, Mircea va suferi după ea.

La testimoniale, Alexa a aflat că Mircea a mărturisit că nu-și mai vede rostul în emisiune dacă ea pleacă.

"Ce să fac? Stau cu el și după plec. Stau să îi stric lui experiența? Pentru ce? Eu nu pot să-i promit nimic, nu pot să fac absolut nimic", a mărturisit Alexa.

Alexa, precauții și motive de îngrijoare. ”Nu mă interesează că mama nu-și dorește să formez un cuplu cu Mircea”, a spus concurenta de la Mireasă.

Alexandra și Andreia, două pietre tari și viziuni dierite. Mircea, un motiv al discordiei? Discuții aprinse în casa Mireasa: Mă iau toate crizele!

Concurenții Mireasa

Alexa Trăilă are 22 de ani și locuiește în Craiova, unde lucrează ca nail artist. Este pasionată de arta frumosului, astfel că fotografia și moda sunt în topul hobby-urilor ei. Alexa este o fire caldă, glumeață, cu o personalitate specifică vârstei – e dornică de experiențe noi și își dorește să își găsească sufletul pereche.

O lume care se împarte la doi! Armando și Andra, resentimente înainte de sentimente. Ce au discutat cei doi: "Mă așteptam să fii mai inteligentă"

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Alexandra și Andreia, două pietre tari și viziuni dierite. Mircea, un motiv al discordiei? Discuții aprinse în casa Mire... Planurile pentru viitor prind contur! Ionuț și Petronela, viața de după susținere! "Vreau să evolueze lângă mine&qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x