Antena Căutare

O lume care se împarte la doi! Armando și Andra, resentimente înainte de sentimente. Ce au discutat cei doi: "Mă așteptam să fii mai inteligentă"

Armando și Andra poartă o discuție despre viitorul și trecutul lor. Iată ce au discutat cei doi foști iubiți.

Exista o întebare legitimă, pentru a lua pulsul lucrurilor și nu numai. Raluca și Armando sunt împreună?

Andra este confuză și nu înțelege dacă Raluca și Armando sunt împreună, prin urmare i-a întebat pe cei doi dacă formează un cuplu. Raluca i-a răspuns imediat cu un categoric "NU".

"Nu pot să spun că m-am întors pentru Armando. M-am simțit dezamăgită, m-a rănit", a declarat Andra.

Armando, la capătul răbdării sau al dragostei? Psihologia unei reîntoarceri surpriză! Andra:" Nu mai vreau să fac aceeași greșeală"

Concurenții show-ului „Mireasa”

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

Raluca Purice de la 'Mireasa' este din București și a terminat cursurile unei școli de cosmetică, domeniu pe care îl iubește și în care își dorește să construiască o carieră. Blondina se declară o fire liniștită, ce se face ușor plăcută de cei din jur.

Dorința cea mare a Ralucăi este ca, prin intermediul 'Mireasa' să-și găsească sufletul-pereche, cu care să întemeieze o familie și care să o înteleagă și să o susțină întru totul.

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul. Armando este un om care caută întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de situația în care se află.

Armando a avut o relație serioasă cu o fată de care s-a îndrăgostit la prima vedere, însă a pus punct relației după un an și jumătate, din cauza infidelității.

Andra, regăsiri și tatonări subtile! Cum a fost reprimită concurenta în casa Mireasa: "Ce cauți aici? Ești nebuna!"

Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut. În acest sens, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește, Armando a intrat în casa Mireasa însoțit de verișoara sa, Lavinia.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Armando, la capătul răbdării sau al dragostei? Psihologia unei reîntoarceri surpriză! Andra:" Nu mai vreau să fac a... Alexandra și Andreia, două pietre tari și viziuni dierite. Mircea, un motiv al discordiei? Discuții aprinse în casa Mire...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x