Antena Căutare

Ana și Alex Brebenoiu au împlinit 1 an de căsnicie. Ce au făcut între timp și cum se înțeleg cei doi

Ana și Alex Brebenoiu au împlinit 1 an de căsnicie. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au fost invitați la XNS Show și au povestit cum decurge relația lor și în ce vacanțe au fost împreună după terminarea competiției.

Ana și Alex Brebenoiu au împlinit 1 an de căsnicie. Ce au făcut între timp și cum se înțeleg cei doi
Ana și Alex Brebenoiu au împlinit 1 an de căsnicie | Antena 1

Dacă în casa Mireasa parcursul relației lor a fost umbrit de prezența Adelinei, fosta iubită a lui Alex, și ea concurentă, cei doi și-au văzut de drum și au pus cărămidă cu cărămidă bazele mariajului lor.

Ana și Alex Brebenoiu au împlinit 1 an de căsnicie

Ana a spus că relația lor este una foarte frumoasă și că nu se simte ca doi oameni căsătoriți. Chiar dacă le-a fost frică de căsnicie, se pare că cei doi sunt mai bine ca niciodată, iar între ei nu există limite. Cei doi nu se consideră învinși pentru că nu au câștigat marele premiu și susțin că sunt mai fericiți pentru că s-au câștigat unul pe altul.

Vara aceasta, cei doi au mers în mai multe vacanțe, Grecia, Germania, Praga, iar acum plănuiesc să plece la Instanbul. Ana și Alex nu au mai vorbit cu foștii lor colegi de emisiune, dar cei doi au menționat că nu poartă pică nimănui.

Chiar dacă nu sunt fanii gesturilor romantice, cei doi spun că își arată iubirea prin detalii mici, dar profunde. De exemplu, Alex este răsfățat în fiecare dimineață cu o cafea din partea Anei. În ceea ce privește traiul în comun, treburile casnice le împart și așa relația lor funcționează foarte bine.

Ana și Alex mai păstrează legătura cu susținătorii lor din casa Mireasa și că încearcă să-i țină aproape prin postările pe care le fac în mediul online.

Cum arată Ana Brebenoiu, soția lui Alex, în costum de baie

Ana Brebenoiu a mers într-o vacanță de vis alături de soțul ei, Alex. Foștii concurenți de la Mireasa s-au distrat de minune, iar tânăra a uimit pe toată lumea cu silueta perfectă.

Ana Brebenoiu a purtat un costum de baie care i-a venit perfect și care i-a pus în evidență silueta de vis pe care o deține. Alex i-a fost alături în mai multe fotografii, semn că dragostea lor este una foarte puternică și îi ține uniți.

"Avem planuri mari unul cu celălalt. Avem proiecte împreună și vrem să lucrăm mai mult pe partea aceasta de promovare și apoi, ușor, ușor, să ne construim viitorul nostru", au spus cei doi.

"Momentan ne-am mai liniștit, locuim împreună și vrem să facem și cununia religioasă, au mai spus ei".

Întrebați dacă evenimentul va avea loc anul acesta, cei doi au spus că șansele nu sunt prea mari să se întâmple acum. În schimb, se focusează pe cununia religioasă alături de familie și de cei apropiați.

Mireasa, sezonul 6. Sora lui Cosmin a intrat în direct, după schimbul de replici dintre doamna Adriana și Miruna... Mireasa, sezonul 6. Cum a fost primită doamna Flori, mama lui Valentin în casă și cum a fost interacțiunea cu doamna Pau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x