Antena Căutare

Andra și Armando, cadouri și mesaje de interes personal din partea susținătorilor! Supărări tacite și manifestări individuale: "Ale este amantă de meserie"

Concurenții de la Mireasa au primit cadouri și mesaje din partea fanilor. Andra și Armando, susținere de la depărtare.

Andra și Armando sunt susținuți de fanii lor de la depărtare. Concurenții de la Mireasa au primit cadouri și mesaje din partea susținătorior.

Unul dintre mesajele pe care le-au primit cei doi, făcea referire la Ale.

"Armando, nu îi mai accepta jignirile lui Ciprian la adresa iubitei tale. Și la acea îndrăgostită peste noapte Ale, amantă de meserie. Nimeni nu e perfect, dar nu au auzit de Andra vreodată sau tu să vă dați cu părerea despre alții așa vulgar cum o fac ei", a fost mesajul de la o fană.

Maria Buză și Anda Ghiță în casa "Mireasa". Farsele nu ocolesc pe nimeni. Soacra lui Pitbull Atodiresei, o victimă a umorului involuntar!

Concurenții Mireasa

Andra Nicolin

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

Armando Rădulescu

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul. Armando este un om care caută întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de situația în care se află.

Armando a avut o relație serioasă cu o fată de care s-a îndrăgostit la prima vedere, însă a pus punct relației după un an și jumătate, din cauza infidelității.

Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut. În acest sens, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește, Armando a intrat în casa Mireasa însoțit de verișoara sa, Lavinia.

Supărări din bucătărie. Cu cine s-a certat Lică

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Maria Buză și Anda Ghiță în casa "Mireasa". Farsele nu ocolesc pe nimeni. Soacra lui Pitbull Atodiresei, o vi... Medierea unui conflict ce durează! Petronela, mesaj pentru Ionuț și iubita lui: "Dacă îmi scot armele, vă distrug!&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x