Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3 formează un cuplu. Gestul superb făcut de ea pentru iubitul său

Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu, concurent din sezonul 3, formează un cuplu. Cei doi au făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu, concurent din sezonul 3, formează un cuplu. Cei doi au făcut anunțul pe rețlele de socializare

Antena 1

După un mariaj care nu a împlinit-o, alături de Alexandru, cel pentru care a intrat în casa Mireasa sezon 2, Andreea pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Radu.

Băiatul este fost concurent al celui de-al treilea sezon al show-ului matrimonial și nu a reușit să-și găsească pe cineva, deși a încercat să se apropie de Alina.

Se pare că norocul le-a surâs amândurora și, chiar dacă nu s-au cunoscut în casa Mireasa, cei doi foști concurenți și-au refăcut viața împreună.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. O fată și doi băieți intră în cursa pentru eliminare. Tu cine vrei să rămână în competiție?

Andreea a mers în Anglia să-l viziteze pe Radu

Andreea, originară din Pitești, nu a mai suportat distanța care-i despărțea, așa că a decis să meargă în Londra, acolo unde Radu s-a stabilit de ceva vreme.

Tânăra a filmat totul și a postat pe rețelele de socializare, fără să ofere, însă, detalii despre relația lor. Cel care a recunoscut faptul că sunt împreună a fost Radu, care a reportat o imagine cu ei publicată de un fan page, și a notat că sunt un cuplu.

De-a lungul primei seri a Andreei, în Londra și alături de Radu, cei doi au făcut mai multe postări pe conturile de Instagram. Acestea au ajuns și pe Grupul Oficial al emisiunii Mireasa, acolo unde telespectatorii s-au bucurat pentru fericirea lor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 9 octombrie

@andreeadaniela056

❤️ ##foryou @suliapraducristia

♬ sweater weather x i wanna be your girlfriend - g 🦋
Citește și
adriana-trandafir-maria-speranța-francesco-patrizia-paglieri-ciocnesc-paharul
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
Asia Express, 26 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, întâlnire emoționantă cu Patrizia și fiul ei. Ce au povestit
adriana-trandafir-maria-speranța-beau-beri-ursus
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgia
colaj de imagini cu seba, gabi si mama lui seba de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă
Mai multe articole

Povestea Andreei de la Mireasa sezon 2

Andreea de la Mireasa sezon 2 a avut o copilărie nefericită, umbrite de certurile și bătăile provocate de alcoolismul tatălui său.

În timpul emisiunii, tânăra și-a spus povestea de viață, care a adus lacrimi pe obrajii telespectatorilor. Ea a povestit că, întors din închisoare, acolo unde și-a ispășit pedeapsa pentru furt, tatăl Andreei a început să-și înece necazul în alcool.

”Tatăl meu a fost un o foarte inteligent și foarte bun. Tati a fost la pușcărie până să mă nasc eu, 9 luni de zile a stat. O lovea pe mama, uneori chiar înghețam de frică. Țipam din toți plămânii să vine cineva să o scape, nu venea nimeni. Erau săptămâni când mă trimiteau la bunica ca să nu mai iau parte la certuri, bătăi.”, a explicat ea.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Victor a glumit cu Andrada și i-a zis că e căsătorit. Reacția ei

Bătăile au continuat și în ciuda rugăminților ei până într-o zi, când mama fetei a decis să plece. S-a întâmplat după una dintre cele mai grele bătăi primite.

Cu doi copii pe care trebuia să-i crească, femeia a plecat să muncească în Italia și a lăsat fetițele la bunici.

Plecarea mamei a marcat-o pe tânără: ”După ce părinții mei s-au despărțit am fost agitată. Mai toată viața mea am fost pe drumuri.”

Ultimele știri