Antena Căutare

Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3 vor deveni părinți. Primele imagini cu bebelușul din burtică

Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu din sezonul 3 s-au regăsit în afara competiției. Fata trecuse printr-un divorț, însă a reușit să-și deschisă inima în fața lui și de atunci sunt de nedespărțit. În curând, Andreea urmează să aducă pe lume rodul iubirii lor, căci este însărcinată.

colaj de imagini cu andreea, radu si bebelusul lor de la mireasa sezon 2 si 3 Galerie
Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu din sezonul 3 s-au regăsit în afara competiției. Fata trecuse printr-un divorț, însă a reușit să-și deschisă inima în fața lui și de atunci sunt de nedespărțit. În curând, Andreea urmează să aducă pe lume rodul iubirii lor, căci este însărcinată. | Antena 1

Andreea de la Mireasa sezon 2 a pășit în competiție spre finalul ei. Ea a intrat special pentru Alexandru, cu care s-a căsătorit în Finală. Cei doi s-au mutat la Pitești, însă povestea de dragoste s-a terminat curând.

De vină, spune ea, era violența bărbatului iubit. Dând dovadă de multă putere, tânăra a reușit să se desprindă de el și să-și continue viața.

Citește și: Radu de la Mireasa 3 și Andreea din sezonul 2 s-au logodit. Prima imagine cu inelul

A durat ceva să se vindece, dar când a făcut-o l-a cunoscut pe Radu. Și el este un fost concurent Mireasa, doar că a participat în sezonul 3. Tânărul nu și-a făcut o relație în competiție, deși a fost în tatonări cu două concurente.

Iată că destinul lor era să se întâlnească și să trăiască o frumoasă iubire de poveste.

Andreea și Radu de la Mireasa urmează să devină părinți

Andreea a lăsat totul în urmă pentru bărbatul iubit și s-a mutat în Anglia, acolo unde Radu locuia. De atunci, iubirea lor a înflorit și cei doi sunt de nedespărțit.

Citește și: Andreea și Radu de la Mireasa, mai îndrăgostiți ca niciodată. Gestul superb făcut de fostul concurent la adresa iubitei

S-au logodit și, câteva luni mai târziu, au dat vestea cea mare: vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut de Andreea, pe contul ei de Facebook, unde a adăugat și imagini cu primele ecografii ale micuțului din pântec.

”Barza s-a lăsat așteptată și a venit într-un final. Aceasta este cea mai frumoasă zi din viața noastră, este ziua în care te vedem puțin, pentru prima oară. Abia așteptam sa ieși din “cocon” și sa ne faci fiecare zi din restul vieții noastre mai frumoasă.”, a scris Andreea de la Mireasa sezon 2 pe contul ei de socializare.

Mireasa sezon 4. Probleme de sănătate pentru Alexandru. Din ce cauză a slăbit soțul Anei... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș, către Sabrina: ”Cu mine ai terminat-o”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x