Antena Căutare

Radu de la Mireasa 3 și Andreea din sezonul 2 s-au logodit. Prima imagine cu inelul

Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu din sezonul 3 nu au avut șansa să se cunoască în show-ul matrimonial de la Antena 1, însă experiența trăită în casa Mireasa i-a adus împreună.

colaj de imagini cu radu si andreea de la mireasa sezon 2 si 3 Galerie
Andreea de la Mireasa sezon 2 și Radu din sezonul 3 nu au avut șansa să se cunoască în show-ul matrimonial de la Antena 1, însă experiența cumulată în casa Mireasa i-a adus împreună. | Antena 1

Dacă Andreea intra în competiție pentru Alexandru, cu care s-a și căsătorit, Radu nu a avut noroc în show-ul matrimonial.El a încercat să o cunoscă pe Alina, însă nu au fost pe aceeași lungime de undă.

Mai târziu, tânărul a părăsit competiția Mireasa și s-a întors în Londra. Nu a durat mult și Andreea îl urma căci, din iubire, a lăsat România în spate și a mers alături de bărbatul de care se îndrăgostise.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ipostaza în care Andrada și Victor s-au pozat de Paște. Până și mama fetei le-a lăsat un comentariu

Radu și Andreea de la Mireasa s-au logodit

De când Radu a întâmpinat-o pe Andreea pe aeroport, cei doi sunt de nedespărțit. Locuiesc împreună și postează des imagini cu ei. Merg la sală împreună, la cumpărături, se distrează amândoi și iubirea lor crește pe zi ce trece.

Iată că Radu și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Andreea. ”Cel mai frumos cadou de ziua mea. A zis DA”, a scris fostul concurent lângă o imagine cu mâna iubitei sale.

Andreea de la Mireasa sezon 2 s-a despărțit de Alexandru

Andreea de la Mireasa sezon 2 a avut o copilărie nefericită, umbrite de certurile și bătăile provocate de alcoolismul tatălui său.

În timpul emisiunii, tânăra și-a spus povestea de viață, care a adus lacrimi pe obrajii telespectatorilor. Ea a povestit că, întors din închisoare, acolo unde și-a ispășit pedeapsa pentru furt, tatăl Andreei a început să-și înece necazul în alcool.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Liviu Olteanu, fotografiat alături de o tânără misterioasă. Gesturile care au trezit suspiciuni

Tânăra a pășit în casa Mireasa sezon 2 pentru Alexandru, prima ei dragoste. Cei doi au format rapid un cuplu și chiar s-au căsătorit în Finala emisiunii. După aceea, ei s-au mutat la Pitești, însă relația lor nu a mai durat mult.

Zvonurile despre despărțire au apărut pe grupurile de susținere după ce au șters toate pozele în care apăreau împreună, inclusiv cele de la cununia civilă.

De asemenea, Andreea își schimbase numele de pe Facebook și statusul său este ”singură”. De cealaltă parte, nici Alexandru nu mai avea imagini cu soția sa.

Cu toate că susținătorii lor au insistat, inclusiv pe grupul oficial al emisiunii: Mireasa - Grup Oficial, Andreea și Alexandru au confirmat despărțirea multe săptămâni mai târziu.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul Norei după ce Leo a recunoscut că e interesat să o cunoască pe Anda

Mireasa 2021, sezon 4. Ipostaza în care Andrada și Victor s-au pozat de Paște. Până și mama fetei le-a lăsat un comentar... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Elvira a cunoscut-o pe iubita nepotului său. Cum s-a fotografiat alături de Sebastian și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x