Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Mireasa

Sezonul 2020

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa "Mireasa" | FOTO

O surpriză de proporții a avut loc, după finalizarea emisiunii-concurs, "Mireasa". Andreia si Nuțu au ales să formeze un cuplu.

Nuțu si Andreia au ales șa formeze un cuplu după finalizarea emisiunii MIreasa

O surpriză de proporții pentru fanii emisiunii "Mireasa", care s-a încheiat de curând, iar marii câștigători au fost desemnați în persoana Andrei și a lui Armando.

Au sărit gardul și s-au pus pe ironizat! Nuțu și Ciprian, circ fără bani! "Nu mai pot, am fugit din casă!" | Video

Andreia și Nuțu se pare că au fost loviți de săgeata lui Cupidon, după ce emisiunea s-a încheiat. Cu toate că în timpul concursului, Nuțu era cât pe ce să formeze un cuplu cu Alexandra, se pare că destinul a vrut altceva pentru cei doi concurenți.
Așa se face că, la aproximativ două săptămâni de la Marea Finală "Mireasa", o surpriză de proporții vine din partea lui Nuțu și Andreia.
Cei doi au fost prieteni buni, încă din timpul emisiunii, ba chiar Nuțu îi spunea Andreiei că ar putea să facă un cuplu cu Costi, mai ales că stă tot timpul în preajma lui.

Armando, atingeri păcătoase! Andra, foc și pară! Gelozia a pus stăpânire pe casa "Mireasa"! "Îți rup mâna dacă îl atingi"

Imaginile cu cei doi foști concurenți demostrează apropierea dintre ei și fotografiile în care se îmbrățișează și săruta pătimaș, vorbesc mai mult decât o mie de cuvinte.
Andreia și Nuțu au petrecut clipe de neutat la Predeal, în mijlocul naturii.

Nuțu și-a adjudecat titlul de cel mai popular concurent

Din băiatul-rău al casei Mireasa, Nuțu s-a transformat într-un băiețel emoționat. Momentul în care a aflat că a fost ales favoritul publicului, în finala competiției când concurentul a fost vizibil marcat de bucurie.

Lacrimi și emoții în casa "Mireasa"! Concurenții s-au întrecut în cuvinte frumoase! | Video

Cu toate că nu a intrat în cursa pentru marele premiu, Nuțu a fost ales favoritul publicului.

Cine este Andreia

Andreia are douăzeci și trei de ani și este model. S-a născut în Bacău, însă în 2002 s-a mutat în Italia, împreună cu părinții ei.

Fericirea fără dragoste, ca mâncarea fără sare! Andreia și Costi, gătim... unul de dragul altuia? Narcisa, cantitate neglijabilă într-o mare de afecțiune | Video

Andreia este o fire sensibilă, ancorată în emoțiile sale și își dorea să poată întemeia o familie alături de “un bărbat brunet, cu barbă, fidel”, asta declara ea când a intrat in casa Mireasa. Se pare, totuși că inima ei a ales un băiat blond și foarte chipeș.
Iată că, după un parcurs sinuos, cei doi au decis ca după incheierea competitiei să formeze un cuplu, în viața reală, demontrând în felul acesta ca viața bate filmul și sentimentele se înfiripă când nici nu te aștepți.
Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial.
Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
🏡 Intră în casă MIREASA și urmărește-i pe concurenți LIVE, 24/24, pe canalul special, pe AntenaPlay ▶️ antenaplay.ro/live/mireasa . ✅ Plus ediții integrale, aici > https://antenaplay.ro/mireasa

Site emisiunii este https://a1.ro/mireasa

Facebook >> https://www.facebook.com/mireasa.antena1official/

YouTube >> https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro