Antena Căutare

Anemona de la Mireasa, primele imagini cu chipul iubitului pe care l-a ținut ascuns până acum. Cât de frumoși sunt împreună

Anemona de la Mireasa nu se mai ascunde de ochii curioșilor și le-a arătat tuturor cât de bine le stă împreună ei și iubitului ei. Cei doi au fost prezenți chiar la o nuntă, unde au arătat impecabil.

Anemona de la Mireasa, primele imagini cu chipul iubitului pe care l-a ținut ascuns până acum. Cât de frumoși sunt împreună Galerie
Anemona de la Mireasa, primele imagini cu chipul iubitului pe care l-a ținut ascuns până acum. Cât de frumoși sunt împreună | Antena 1

Anemona de la Mireasa a mers la o nuntă alături de partenerul ei de viață, iar cei doi s-au fotografiat în ipostaze senzaționale. Deși ea a ținut să-i ascundă identitatea bărbatului, lucrurile nu mai sunt de domeniul misterului acum și a publicat imagini cu chipul bărbatului.

Anemona, primele imagini cu chipul iubitului ei. Cât de frumoși sunt împreună

Fanii Anemonei sunt bucuroși să afle că relația tinerei funcționeză perfect, iar aceștia se mândresc cu iubirea pe care și-o poartă unul pentru celălalt. Cei doi s-au îmbrăcat elegant și au mers la o nuntă, de-a unor apropiați.

Anemona pare mai fericită ca niciodată, iar cei doi sunt foarte frumoși împreună, după cum și fanii ei i-au transmis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea le-a urat casă de piatră celor doi prieteni care au făcut nunta. În poză se observă cu ușurință cât de mult se iubesc cei doi și cât de apropiați au devenit aceștia.

Citește și: Anemona de la Mireasa, primele imagini cu noul iubit. Cum s-au pozat cei doi și cum petrec timpul împreună

Ce spune Anemona de la Mireasa despre iubitul ei

După ce s-a afișat alături de noul iubit, Anemona a fost acuzată că ar avea o relație cu bărbat căsătorit, având în vedere că nu și-a dorit de la început să îi dezvăluie identitatea. Tânăra nu a lăsat însă zvonurile să circule, astfel că a adresat rapid subiectul.

Citește și: Anemona de la Mireasa a dezvăluit identitatea noului iubit! În ce ipostaze tandre s-au filmat cei doi

Fosta concurentă de la Mireasa a explicat care a fost motivul pentru care nu și-a dorit să îl expună în mod public pe partenerul ei, la acel moment.

„Nu îl expun, pentru că nu îmi place. Nu sunt datoare cu explicații, însă vă respect pe fiecare în parte și apreciez timpul pe care l-ați investit în mine, așa că, o să vă răspund sincer. Aveți dreptate, se aud multe, eu nu le știu, le mai aflu de la oamenii care îmi mai trimit mesaje, dar dacă era însurat, mai postam eu din mașina lui sau poze chiar și cu spatele?! Cred că „soția” (dacă ar avea), l-ar recunoaște din orice unghi. Plus că suntem din același oraș, ar fi imposibil să fie așa. Sper că am lămurit asta. Pup”, a spus Anemona, pe rețelele de socializare.

Întrebată cum de a intrat într-o relație, la un timp scurt după ce a părăsit casa Mireasa, Anemona a precizat că ea și noul ei iubit se cunosc de mult timp și că sunt din același oraș.

„Eu și iubitul meu ne știm de destul de mult timp, dar nu eram prieteni apropiați și nici nu aveam prieteni comuni. Asta făcea ca noi să ne vedem mai rar, întâmplător de cele mai multe ori”, a spus Anemona pe Instagram.

Mireasa, sezon 7. Imaginea emoționantă publicată de Hatice. A amintit despre un moment care i-a adus lacrimi în ochi în ... Mireasa: Confesiuni. De ce Sabrina nu i-a răspuns Andreei la mesaj. Cum explică concurenta din sezonul 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x