Antena Căutare

Anunțul neașteptat pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa l-au făcut în mediul online de curând. Ce imagine a apărut pe internet

Cătălina și Vlad de la Mireasa au făcut un anunț special pe Instagram, locul unde ei sunt urmăriți de un număr mare de fani ai emisiunii de la Antena 1.

Anunțul neașteptat pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa l-au făcut în mediul online de curând. Ce imagine a apărut pe internet Galerie
Anunțul neașteptat pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa l-au făcut în mediul online de curând. Ce imagine a apărut pe internet | Antena 1

Cătălina și Vlad sunt destul de rezervați și retrași din mediul online, însă de această dată și-au surprins fanii cu o fotografie inedită și un mesaj care a anunțat faptul că ei au împlinit un an de relație.

Cătălina și Vlad de la Mireasa, un an de relație. Cum au marcat acestia evenimentul

Cătălina și Vlad de la Mireasa au făcut un anunț special pe rețelele de socializare și au precizat faptul că au împlinit un an de relație. Cei doi s-au pozat pe internet într-o postază inedită și fanii au ținut să le scrie mai multe comentarii de felicitare.

"La mulți ani soțul meu minunat! Cel mai frumos an petrecut împreună!", a scris Cătălina în descrierea imaginii de pe Instagram, subliniind bucuria și recunoștința pentru primul lor an de călătorie împreună în viața de cuplu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a surprins-o Vlad pe Cătălina în ziua în care au împlinit 11 luni de relație. Ce mai fac foștii concurenți

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

Citește și: Ce mai fac Cătălina și Vlad de la Mireasa sezon 7. Cei doi soți și-au surprins susținătorii cu cea mai recentă apariție

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea.

Mireasa sezonul 8. Madi rupe tăcerea după ce s-a despărțit de Sergiu. De ce nu mai sunt împreună, conform spuselor ei... Imagini exclusive de la petrecerea Mireasa, în fiecare joi. Cum poți vedea gratuit momente care nu apar la TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x