Antena Căutare

Anunțul pe care Sebaidin și Ada l-au făcut în mediul online cu privire la relația lor. Ce veste le-au dat fanilor

Sebaidin și Ada de la Mireasa au reușit să-și construiască propria poveste de dragoste, depășind provocările și încercările relației de la început.

Anunțul pe care Sebaidin și Ada l-au făcut în mediul online cu privire la relația lor. Ce veste le-au dat fanilor Galerie
Anunțul pe care Sebaidin și Ada l-au făcut în mediul online cu privire la relația lor. Ce veste le-au dat fanilor | Antena 1

Recent, cei doi au sărbătorit un moment deosebit în viața lor, marcând un an de relație. Îmbrăcați într-un rosu vibrant, asemănător cu costumul lui Moș Crăciun, cei doi au transmis un mesaj emoționant pe Instagram, rememorând parcursul lor împreună.

Sebaidin și Ada au împlinit un an de relație. Cum au sărbătorit

Pe 27 decembrie 2023, Sebaidin și Ada au ales să împărtășească cu fanii lor o bucată din intimitatea lor, anunțând că au sărbătorit un an de relație. Fotografia postată pe Instagram îi surprinde pe cei doi îmbrăcați în nuanțe de roșu, simbolizând nu doar sărbătorile de iarnă, ci și căldura și pasiunea pe care o împărtășesc.

În descrierea postării, cuplul a transmis un mesaj emoționant: "❤️#27decembrie2022 ❤️, ziua în care am ales să mergem împreună pe drumul nostru! Fie că a fost bun sau rău, ușor sau greu, plin de reușite și eșecuri, totul a fost cu pași mici și siguri din care am avut de învățat!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Această declarație reflectă nu doar maturitatea și înțelepciunea cuplului, dar și determinarea lor de a face tot posibilul pentru a construi o relație solidă.

Citește și: Sebaidin și Ada de la Mireasa au petrecut Crăciunul împreună. Cum s-au pozat cei doi și ce au spus fanii când i-au văzut

Fanii au reacționat imediat la postarea lor, inundând comentariile cu urări de la mulți ani, complimente și încurajări. Se pare că admiratorii lor au fost impresionați nu doar de frumusețea cuplului, dar și de modul în care au gestionat tranzitia de la show-ul "Mireasa" la viața reală.

În acest an de iubire, Sebaidin și Ada au experimentat, în mod evident, o varietate de momente, de la cele pline de bucurie și reușite, până la cele dificile și învățătoare. Cu toate acestea, mesajul lor transmite determinarea de a continua să evolueze și să învețe unul de la celălalt.

Sebaidin și Ada, două personaje care au cucerit inimile telespectatorilor, continuă să scrie povestea lor unică de dragoste.

Ada și Sebaidin au avut parte de un sărut și în casa Mireasa, chiar dacă n-au format un cuplu în emisiune

Povestea Adei și a lui Sebaidin are în spate o mulțime de situații imprevizibile. Cei doi s-au cunoscut în casa Mireasa, unde tânăra a făcut eforturi mari pentru a-l seduce pe fostul concurent al show-ului matrimonial.

Citește și: Sebaidin și Ada de la Mireasa, imagini de senzație împreună. Cei doi au făcut un anunț inedit pe Instagram

Între cei doi s-au dat „lupte” mari, dar asta se pare că i-a unit și mai mult afară. Deși Sebaidin susținea că nu își dorește să participe alături de Ada la task-ul sărutului, tânăra a reușit să-i „fure” un pupic acestuia în timp ce se afla pe terasă.

„Nu. Nu a fost un sărut”, a explicat Sebaidin.

”A fost o pupăceală”, a zis și Ada.

Sebaidin a mai fost într-o cunoaștere în casa Mireasa, sezon 6. Tânărul a avut apropieri cu Damaris, însă chimia dintre cei doi a început să dispară la prima discuție despre religie. Sebaidin și Damaris au spus că nu au mai luat legătura unul cu celălalt în afara casei Mireasa.

Mireasa Confesiuni. Bia a dezvăluit o discuție cu Ioana și Andreea despre Marius: ”A zis că are nevoie de psihiatru”... Mireasa: Confesiuni. Daniel a clarificat misterul ce plana asupra situației sale financiare. De ce a spus că pleacă de l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x