Antena Căutare

Armando din casa Mireasa a făcut dezvăluirea momentului! Ce i-a mărturisit Ralucăi

La scurt timp de la plecarea Andrei din casa Mireasa, Armando a făcut dezvăluiri incredibile. Se pare că tânărul este pus pe fapte mari.

Armando Rădulescu, intrat în casa Mireasa pentru a cunoaște o viitoare parteneră de viață, a început să-și petreacă timpul numai cu Raluca Purice.

citește și: Decizia uluitoare luată de Armando, după plecarea Andrei din casa Mireasa! „Nu regret nimic”

Inițial, fanii emisiunii Mireasa au crezut că între Armando și Andra se va înfiripa o frumoasă poveste de dragoste. Chiar înainte de-a părăsi competiția, tânăra i-a făcut acestuia declarații de dragoste și a încercat să-l convingă de sentimentele sale, dar totul pare să fi fost în zadar.

citește și: Un nou război în casa Mireasa? Apariția Andradei scoate la iveală detalii neștiute despre Petronela

Armando din casa Mireasa a făcut dezvăluirea momentului! Ce i-a mărturisit Ralucăi

Concurenții din casa Mireasa de la Antena 1

Concurenții din casa Mireasa de la Antena 1

Nu a trecut mult timp de la plecarea Andrei din casa Mireasa că Armando a și început să dea semne că se înțelege de minune cu Raluca.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Scandal monstru în casa Mireasa! Ciprian nu s-a mai abținut și au ieșit scântei: „Ești nebun?!”... Raluca, surprinsă în flagrant! La un pas de a deveni cel mai controversat personaj din Casa "Mireasa". Să fi f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x