Antena Căutare

Armando şi Andra, câştigătorii sezonului 1 ”Mireasa”, divorțează! Fostul concurent a explicat ce a făcut după competiție

Armado şi Andra, cei care au câştigat sezonul 1 ”Mireasa”, au luat decizia de a divorța. Armando a fost cel care a dat vestea chiar la televizor, în cadrul emisiunii ”Mireasa - Capriciile iubirii” și a explicat ce a făcut după ce a părăsit competiția.

Armado şi Andra, câştigătorii sezonului 1 ”Mireasa” Galerie
Armado şi Andra, câştigătorii sezonului 1 ”Mireasa”, divorțează! Fostul concurent a venit în platoul emisiunii ”Mireasa - Capriciile iubirii” și a explicat ce a făcut după ce a părăsit competiția. | Mireasa

Andra şi Armando au fost fericiţii câştigători ai marelui premiu de 40.000 de euro, dar şi ai darului cel mai de preţ: binecuvântarea părinţilor.

Cei doi au spus "DA" hotărât, chiar în direct. Cei doi și-au unit destinul în cadrul reality show-ului matrimonial "Mireasa", însă dragostea lor pare să fi fost cu peripeții.

Armando a confirmat divorțul de Andra, la televizor

După încheierea emisiunii, Armando și Andra păreau să fie într-o lună de miere care nu se mai termina. Pentru cei doi viața avea doar gustul iubirii și a regăsirii de sine prin celălalt. S-au plimbat, s-au distrat și au făcut absolut tot împreună.

Au stat doar amândoi și nu au încetat să-și declare iubirea de câte ori au avut ocazia, iar iubirea răsărea din zâmbetele lor, demonstrând tuturor că a meritat din plin să lupte pentru relația lor, chiar și atunci când nimeni nu credea în ei.

Dacă la începutul sezonului 2 Mireasa, cei doi și-au făcut apariție în platou și părea că totul este bine între ei, începul acesta de toamnă anunța printr-o postare făcută de Armando că relația lor a ajuns la capăt de linie.

Cei doi au pornit pe drumuri separate: "Nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut, mă bucur, chiar dacă o să fiul la 25 divorțat. Mă bucur din tot sufletul că a făcut parte din viața mea, am învățat foarte multe chestii de la ea, cu siguranță și ea a învățat de la mine. A fost frumos", a declarat Armando în cadrul emisiunii.

Gabriela Cristea: "Înțeleg că sunteți în divorț"

Armando: "Da. Eu încerc de câteva luni să dau de ea. Îmi doresc să divorțez. Păi de la ultima ceartă, care a avut loc acum două luni și jumătate, ceva de genul, pentru că aș vrea să termin odată cu povestea asta. Nu vrea să mai audă de mine și nu înțeleg de ce. Nu reușesc să dau de ea. A vorbit tatăl meu, am zis să nu mă duc în instanță, pentru că e păcat. Vreau un divorț amiabil", a declarat Armando la ”Mireasa - Capriciile iubirii”, de la Antena Stars.

Care ar fi fost motivul despărțirii dintre Armando și Andra

Armando declară că cei doi nu se mai înțelegeau: "Păi, nu ne mai înțlegeam. Au început să apară mici discuții, mici neînțelegeri. La un moment dat nu mai era ce trebuie".

Citește și: Răsturnare de situație, după finala Mireasa! Ce au făcut Andra și Armando, imediat după ce au câștigat marele premiu

Întrebat despre un eveniment în care a fost vorba de bani, Armando nu a vrut să dea detalii, însă Gabiela Cristea spune că Andra a vorbit cu cei din emisiune și a spus că el ar fi fugit cu banii de la eveniment.

"Eu nu vreau să dau apă la moară", a spus Armando, cu zâmbetul pe buze.

Mireasa sezon 4. Victor, hotărât să renunțe la Anca. Reacția doamnei Lenu când a aflat în live... Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Anca s-au despărțit. Decizia îi aparține bărbatului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x