Antena Căutare

Iubire sau strategie? Armando și Andra, tabloul unei relații toxice. Suferința ajunsă la paroxism

Armando și Andra au parte de o relație complicată cu răsturnări de situație.

Exista o întebare legitimă, pentru a lua pulsul lucrurilor și nu numai: Care este relația dintre Armando și Andra?

Armando este confuz și nu înțelege care este motivul pentru care Andra a revenit în casa Mireasa.

Andra a dezvăluit ce și-a propus să facă cu cea de-a doua șansă pe care a primit-o la „Mireasa”.

Armando este gelos pe prietenul său, Mircea, deoarece consideră că Andra flirtează cu el.

"Te bagi în seamă cu Mircea. Îl iei cum m-ai luat și pe mine la început. Aceeași abordare pe care ai avut-o cu mine!", a declarat Armando.

Alexandra și Andreia, două pietre tari și viziuni dierite. Mircea, un motiv al discordiei? Discuții aprinse în casa Mireasa: Mă iau toate crizele!

Concurenții Mireasa

Andra Nicolin

Andra Nicolin este vegetariană, a venit în casa Mireasa din Craiova și are 33 de ani. Întrucât este pasionată de gastronomie, își dorește să deschidă un restaurant în orașul său. Andra rămâne cu zâmbetul pe buze în majoritatea situațiilor, încercând să își păstreze optimismul indiferent de împrejurări.

Armando Rădulescu

Armando Rădulescu este din comuna Mănăstirea, județul Călărași și are 24 de ani. Pasiunile sale, într-o ordine stabilită clar de el, sunt fotbalul, gătitul, muzica și dansul. Armando este un om care caută întotdeauna partea plină a paharului, indiferent de situația în care se află.

Armando a avut o relație serioasă cu o fată de care s-a îndrăgostit la prima vedere, însă a pus punct relației după un an și jumătate, din cauza infidelității.

Își dorește ca show-ul Mireasa să îi ofere posibilitatea de a cunoaște o viitoare parteneră de viață, despre care spune că speră să nu îl dezamăgească, întrucât nu vrea să repete experiența din trecut. În acest sens, pentru a se asigura că dragostea nu îl orbește, Armando a intrat în casa Mireasa însoțit de verișoara sa, Lavinia.

Criza unei dileme existențiale! Mircea, la capătul unui drum împreună cu Alexa? Precauții și motive de îngrijoare: "Nu mă interesează că mama nu-și dorește să formez un cuplu cu el"​

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Petrecere de pomină în casa Mireasă. Iată cum s-au distrat concurenții... Ionuț, pus la colț de principiile Petronelei: "Ai probleme grave! Vrei să mă superi?"...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Ultimele știri
x