Antena Căutare

Bebeluș nou în familia Mireasa! O fostă concurentă a confirmat că este însărcinată: „Să vă dea Dumnezeu un bebe frumos ca voi!”

Denisa Răileanu, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 Mireasa a confirmat că așteaptă un copil, mulțumind urărilor legate de sarcină.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Denisa Răileanu s-a căsătorit și așteaptă un copil | Antena 1

Denisa Răileanu s-a căsătorit de curând și este nespus de fericită. Recent, fosta concurentă Mireasa și-a invitat urmăritorii de pe rețelele sociale să-I adreseze întrebări. Oamenii au dorit să-Ii facă urări referitoare la căsnicie, dar și la sarcină.

Cum a răspuns Denisa Răileanu urărilor legate de sarcină

Cineva i-a scris Denisei: „Felicitări și să vă dea Dumnezeu un bebe frumos ca voi!”

„Mulțumim din suflet pentru gândurile frumoase”, a răspuns Denisa, confirmând astfel că este însărcinată.

Imaginile de la nuntă au venit cu o mulțime de urări cu „Sarcină ușoară”.

„Felicităriiii, casă de piatră cu multă dragoste și sarcina ușoară! Mă bucur pentru voi!”, „Felicitări, Deni! Casă de piatră și sarcină ușoară”, „Casă de piatră și un bebe sănatos”, Felicitări, Deni! Casă de piatră și sarcină ușoară!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Denisa.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum s-a filmat Denisa Răileanu la scurt timp de la nuntă. Prietenii i-au urat „Sarcină ușoară”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a fost parcursul Denisei Răileanu la Mireasa

Denisa a avut un parcurs interesant în sezonul 7 Mireasa, însă fata nu și-a găsit jumătatea. Tânăra care a mai fost concurentă în sezonul 2 Mireasa, a avut parte de cunoașteri în sezonul 7, însă niciuna nu s-a concretizat cu o relație.

La scurt timp după eliminare, Roberto a chemat-o pe Denisa înapoi în casa Mireasa, însă tânăra n-a vrut să se întoarcă pentru el, considerând că dacă ar fi fost să fie ceva între ei, se întâmpla când încă ea era în competiție.

Mai întâi, Denisa s-a regăsit într-un trio al cunoașterii, unde ea și Sabrina îl plăceau pe Dima. În cele din urmă, Denisa s-a retras din triunghi, iar Dima și Sabrina au ajuns să formeze un cuplu. Ulterior, Denisa a început o cunoaștere cu Dani, care a intrat în competiție mai târziu, însă la un moment dat s-a confruntat tot cu un trio, când Daiana și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe tânăr.

Ionuț a încercat și el să se apropie de Denisa, însă în cele din urmă băiatul s-a întors la Andreea, iar spre finalul preznței sale în competiție Denisa a avut o apropiere cu Roberto, însă nu a simțit să facă mai mulți pași spre o relație.

Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin cu care s-a căsătorit și de care a divorțat. În sezonul 7, tânăra din Brăila spunea că-și dorește să găsească un bărbat din toate punctele de vedere.

Ce și-a amintit Raluca din sezonul 6 Mireasa despre cursa de eliminare unde a fost alături de Alex Ungureanu. A recunosc... Mireasa, sezon 9. Mama Iulianei, mesaj răvășitor după ce fiica ei și Liviu au avut tensiuni: „M-ați lăsat fără cuvinte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x