Antena Căutare

Mireasa, sezon 7. Cum s-a filmat Denisa Răileanu la scurt timp de la nuntă. Prietenii i-au urat „Sarcină ușoară”

La scurt timp după ce s-a căsătorit, Denisa a publicat imagini cu ea alături de proaspătul său soț. Fosta concurentă Mireasa a primit o mulțime de urări și de felicitări.

Colaj cu Denisa de la Mireasa Galerie
Susținătorii și prietenii i-au urat „Sarcină ușoară!” Denisei, fosta concurentă din sezoanele 2 și 7 Mireasa  | Antena 1

Imaginile cu Denisa Răileanu de la nuntă i-a încântat pe fanii Mireasa. La scurt timp de la eveniment, fosta concurentă a sezoanelor 2 și 7 a apărut în mediul online cu un videoclip realizat în mașină, alături de proaspătul ei soț. Denisa s-a filmat cântând.

Citește și: Zain din sezonul 7 Mireasa, anunț special la emisiunea Familia Mireasa. Povestea continuă: „Mi-am găsit jumătatea”

Susținătorii și prietenii i-au urat „Sarcină ușoară!” Denisei, fosta concurentă din sezoanele 2 și 7 Mireasa

Imaginile de la nuntă au venit cu o mulțime de urări cu „Sarcină ușoară”. Deși tânăra nu a confirmat sarcina, pare că rochia largă ascunde burtica de gravidă, iar prietenii și susținătorii i-au urat să aibă „un bebe sănătos”.

„Felicităriiii, casă de piatră cu multă dragoste și sarcina ușoară! Mă bucur pentru voi!”, „Felicitări, Deni! Casă de piatră și sarcină ușoară”, „Casă de piatră și un bebe sănatos”, Felicitări, Deni! Casă de piatră și sarcină ușoară!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Denisa.

Maria, Andreea și Cătălina din sezonul 7 au apreciat imaginile de la nuntă publicate de Denisa. De asemenea, soția lui Antonio i-a făcut urări și complimente: „Superbă! Casă de piatră! Să fii fericită și iubită”.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Hatice și Mihai au spus adevărul despre zvonurile despărțirii și și-au aniversat relația alături de prieteni

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa sezon 7. Irina și Maria nu au mai luat legătura după terminarea competiției. Ce a spus Irina despre soția lui Antonio

Cum a fost parcursul Denisei Răileanu la Mireasa

Denisa a avut un parcurs interesant în sezonul 7 Mireasa, însă fata nu și-a găsit jumătatea. Tânăra care a mai fost concurentă în sezonul 2 Mireasa, a avut parte de cunoașteri în sezonul 7, însă niciuna nu s-a concretizat cu o relație.

La scurt timp după eliminare, Roberto a chemat-o pe Denisa înapoi în casa Mireasa, însă tânăra n-a vrut să se întoarcă pentru el, considerând că dacă ar fi fost să fie ceva între ei, se întâmpla când încă ea era în competiție.

Mai întâi, Denisa s-a regăsit într-un trio al cunoașterii, unde ea și Sabrina îl plăceau pe Dima. În cele din urmă, Denisa s-a retras din triunghi, iar Dima și Sabrina au ajuns să formeze un cuplu. Ulterior, Denisa a început o cunoaștere cu Dani, care a intrat în competiție mai târziu, însă la un moment dat s-a confruntat tot cu un trio, când Daiana și-a exprimat dorința de a-l cunoaște pe tânăr.

Ionuț a încercat și el să se apropie de Denisa, însă în cele din urmă băiatul s-a întors la Andreea, iar spre finalul preznței sale în competiție Denisa a avut o apropiere cu Roberto, însă nu a simțit să facă mai mulți pași spre o relație.

Denisa a mai participat în sezonul 2 Mireasa, unde a format o pereche cu Cătălin cu care s-a căsătorit și de care a divorțat. În sezonul 7, tânăra din Brăila spunea că-și dorește să găsească un bărbat din toate punctele de vedere.

Nora de la Mireasa a surprins pe toată lumea cu această schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea... Mireasa sezonul 9. Sarah a venit în vizita la Khaled. Ce l-a întrebat insistent pe tatăl ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x