Antena Căutare

Blaze și Izabela sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa

Alături de Blaze și Izabela sunt părinții fetei și cel mai bun prieten al băiatului. Blaze a avut un mesaj pentru familia lui și le-a transmis că îi iubește enorm.

Blaze își dorea o familie atunci când a intrat în casa Mireasa. Prima lui întâlnire a fost cu Costinela. Cu toate acestea, el a spus că cea mai frumoasă fată este Izabela.

Blaze și Izabela sunt susținuți de familie

Liviu a făcut însă primul pas și a sărutat-o, dar a doua zi în inima Izei se năștea îndoiala și se gândea la Blaze și la cât de mult l-a rănit. Printre emoții, concurenta a sperat că Blaze o va înțelege și o va ierta.

Cei doi au discutat mai apoi, iar sinceritatea fetei a dat roade. La scurt timp Iza era fericită în brațele lui Blaze și erau din ce în ce mai apropiați. Și-au trăit din plin povestea de iubire. Momentele frumoase au fost presărate cu probleme, iar Iza a simțit de multe ori că nu îl merită.

Competiția a însemnat orgolii manifetate pentru Iza, iar discuția cu mama sa a ajutat-o mult. Problemele de sănătate ale Izei și-au spus și ele cuvântul, iar moralul fetei era la pământ, însă Blaze a ajutat-o mult să treacă peste ele.

Cei doi au depășit toate problemele rând pe rând, iar într-un final au ajuns să spună DA iubirii. În ziua logodnei și-au spus cuvinte frumoase, pentru toată viața. Totul a fost foarte intens, iar acum sunt în ziua cea mare.

Părinții Izabelei spun că cei doi sunt foarte frumoși împreună. Tatăl Izei a lăcrimat și a spus că-l iubește din tot sufletul pe Blaze. Emoțiile și le-au stăpânit cu greu, iar lacrimile au curs șiroi pe obrajii părinților.

Iza și Blaze au avut un fantasy date

Cei doi au mers la o plimbare cu un balon cu aer cald, în ton cu iubirea lor plină de adrenalină și emoții. Totul a fost minunat, iar cei doi și-au exprimat sentimentele așa cum au știut mai bine.

S-au lăsat purtați de val și au profitat de câteva momente unice. S-au bucurat de un picnic în natură și au ciocnit pentru o viață împreună.

Blaze și Izabela au fost susținuți de telespectatori cu 89,82% răspunsuri DA pentru a primi șansa să intre în cursa pentru Marele Premiu de 40 000 de euro.

Liviu și Maria sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa... Finala sezonului 3 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 1 august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x