Blaze și Izabela sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa

Alături de Blaze și Izabela sunt părinții fetei și cel mai bun prieten al băiatului. Blaze a avut un mesaj pentru familia lui și le-a transmis că îi iubește enorm.

Blaze își dorea o familie atunci când a intrat în casa Mireasa. Prima lui întâlnire a fost cu Costinela. Cu toate acestea, el a spus că cea mai frumoasă fată este Izabela.

Blaze și Izabela sunt susținuți de familie

Liviu a făcut însă primul pas și a sărutat-o, dar a doua zi în inima Izei se năștea îndoiala și se gândea la Blaze și la cât de mult l-a rănit. Printre emoții, concurenta a sperat că Blaze o va înțelege și o va ierta.

Cei doi au discutat mai apoi, iar sinceritatea fetei a dat roade. La scurt timp Iza era fericită în brațele lui Blaze și erau din ce în ce mai apropiați. Și-au trăit din plin povestea de iubire. Momentele frumoase au fost presărate cu probleme, iar Iza a simțit de multe ori că nu îl merită.

Competiția a însemnat orgolii manifetate pentru Iza, iar discuția cu mama sa a ajutat-o mult. Problemele de sănătate ale Izei și-au spus și ele cuvântul, iar moralul fetei era la pământ, însă Blaze a ajutat-o mult să treacă peste ele.

Cei doi au depășit toate problemele rând pe rând, iar într-un final au ajuns să spună DA iubirii. În ziua logodnei și-au spus cuvinte frumoase, pentru toată viața. Totul a fost foarte intens, iar acum sunt în ziua cea mare.

Părinții Izabelei spun că cei doi sunt foarte frumoși împreună. Tatăl Izei a lăcrimat și a spus că-l iubește din tot sufletul pe Blaze. Emoțiile și le-au stăpânit cu greu, iar lacrimile au curs șiroi pe obrajii părinților.

Iza și Blaze au avut un fantasy date

Cei doi au mers la o plimbare cu un balon cu aer cald, în ton cu iubirea lor plină de adrenalină și emoții. Totul a fost minunat, iar cei doi și-au exprimat sentimentele așa cum au știut mai bine.

S-au lăsat purtați de val și au profitat de câteva momente unice. S-au bucurat de un picnic în natură și au ciocnit pentru o viață împreună.

Blaze și Izabela au fost susținuți de telespectatori cu 89,82% răspunsuri DA pentru a primi șansa să intre în cursa pentru Marele Premiu de 40 000 de euro.

Citește și
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Narcis Ianău reinterpretează muzica clasică pe scena X Factor, azi, de la 20.30, la Antena 1
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Serialul Adela de la Antena 1 a fost lider detașat de audiență
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”
Mai multe articole
Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri