Antena Căutare

Liviu și Maria sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa

Maria și Liviu sunt emoționați azi, sunt fericiți, dar abia așteaptă să petreacă împreună cât mai mult timp. Cei doi pleacă mâine la Giurgiu, spune Liviu, în timp ce Maria vrea să petreacă cât mai mult timp în Maramureș.

Liviu a intrat în casa Mireasa cu gândul că va ieși din casă cu aleasa inimii sale de mână. Aceasta a spus că vrea o fată frumoasă, cuminte și bună încă de la început. Primul blind date al lui Liviu a fost cu Izabela, iar la prima petrecere a fost și primul sărut între cei doi.

Liviu și Maria sunt susținuți de familie

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Faptul că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare, dar liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu spune că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Tatăl Mariei a vorbit și el în marea finală Mireasa, iar atunci când și-a văzut fiica în rochie de mireasă spune că a avut multe emoții. Mama Mariei nu este prezentă în marea finală și nici tatăl nu a reușit să stea de vorbă cu ea.

Maria și Liviu au avut un fantasy date

Concurenta este însă convinsă că mama sa îl va accepta pe Liviu rapid și că totul este bine între ei. Își doresc un bebeluș, dar au alte priorități în acest moment. Și fratele Mariei este prezent în marea finală, așa cum le-a fost alături când fosta soție a lui Liviu a venit cu acuzații grave.

Maria și Liviu au fost la mare în fantasy date-ul lor. Cei doi s-au relaxat de minune în escapada lor și s-au simțit extraordinar. Cei doi și-au declarat sentimentele și se simt foarte fericiți.

Relația lor a evoluat cu toate stările, dar acum sunt pregătiți pentru o viață nouă în doi. Povestea lor de dragoste este scrisă cu multe experiențe și își doresc să traiască toată viața împreună.

Bogdan și Ana sunt susținuți de familie în Marea Finală Mireasa sezonul 3... Blaze și Izabela sunt susținuți de familie în finala sezonului 3 Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x