Antena Căutare

Bogdana s-a mutat în casă nouă, după despărțirea de Liviu. Cum arată locuința în care fosta concurentă de la Mireasa va locui

Bogdana de la Mireasa și-a găsit o nouă locuință după despărțirea recentă de Liviu, bărbatul cu care s-a căsătorit în cadrul show-ului.

Bogdana s-a mutat în casă nouă, după despărțirea de Liviu. Cum arată locuința în care fosta concurentă de la Mireasa va locui Galerie
Bogdana s-a mutat în casă nouă, după despărțirea de Liviu. Cum arată locuința în care fosta concurentă de la Mireasa va locui | antena 1

Fanii au fost primii care au aflat noutățile, deoarece Bogdana a decis să împărtășească câteva imagini cu noua sa garsonieră pe InstaStory.

Bogdana s-a mutat în casă nouă, după despărțirea de Liviu. Cum arată locuința în care fosta concurentă de la Mireasa va locui

Relația dintre Bogdana și Liviu a fost una intens urmărită de telespectatori, iar căsătoria lor a fost un moment de mare emoție pentru fanii emisiunii. Cu toate acestea, recent, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Bogdana a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare, menționând că a fost o decizie comună, luată pentru binele amândurora.

La scurt timp după ce și-a anunțat despărțirea, Bogdana a început să caute o nouă locuință și a găsit rapid o garsonieră care să-i fie pe plac. Într-o serie de videoclipuri și fotografii postate pe InstaStory, ea le-a arătat fanilor cum arată noul ei „cuibușor”.

Articolul continuă după reclamă

Noua locuință a Bogdanei este o garsonieră cochetă, situată într-un cartier liniștit. În imaginile postate, se observă că garsoniera este mobilată modern, cu nuanțe neutre și accente de culoare care creează un ambient primitor și relaxant.

Bogdana pare să fie pregătită pentru un nou capitol în viața sa, iar noua garsonieră este doar primul pas către o viață nouă și independentă.

Citește și: Mireasa, sezon 8. Unde s-a mutat Bogdana după despărțirea de Liviu și cum a răspuns, întrebată dacă soțul i-a fost infidel

Cum a început povestea dintre Liviu și Bogdana de la Mireasa sezonul 8

Povestea de iubire dintre Bogdana și Liviu a început cu stângul. După ce au început blind date-urile, Liviu s-a arătat interesat să o cunoască pe Daria.

A curtat-o intens și după câteva întâlniri în live-ul emisiunii, în care s-au ținut de mână, a apărut și primul sărut. Se întâmpla la prima petrecere, doar că lucrurile luau o turnură neașteptată.

După ce o săruta pe Daria, Liviu mergea și făcea același lucru cu Bogdana. Măcinat de remușcări, pentru acesta a urmat câteva ore dificile în care a luat o decizie: vrea să aibă o relație cu Bogdana.

Citește și: Cum se distrează la plajă Bogdana după ce s-a despărțit de Liviu. S-a pozat într-un costum de baie sexy. Cum a arătat

Fata a fost de acord și astfel a început povestea lor de dragoste mult încercată. Mult încercată pentru că la scurt timp, Bogdana era eliminată din casa Mireasa. După ce a stat departe de iubita sa, care a mers și a locuit la familia lui, Liviu a văzut doar două variante: 1. și-a dorit să părăsească competiția și 2. să revină Bogdana.

A făcut cerere pentru revenirea iubitei sale și publicul a decis să fie din nou unul lângă altul. Curând apărea un nou hop, Liviu era în cursa de eliminare. Din nou, publicul a făcut posibilă continuarea parcursului lor la Mireasa.

Însă acesta nu avea să fie liniștit nici în continuare. Comportamentul deplasat al lui Liviu a adus sancțiuni, el făcând și câteva ședințe de terapie cu domnul psiholog Eduard Puiu.

Ieșirile dure la adresa mamei lui Liviu, atât din partea lui, cât și din partea Bogdanei au adus tensiuni în familia Teodorescu. Bunica a criticat atitudinea și comportamentul lor la adresa doamnei Lucica.

Ciocniri între cei trei au tot existat în timpul lunilor petrecute la Mireasa, însă doamna Lucica nu s-a opus căsătoriei, deși i-a avertizat că ar mai avea nevoie de timp pentru a se cunoaște pentru că ambii sunt vulcanici.

Cu toate acestea, a fost prima care i-a felicitat după logodnă și singura care le-a fost alături la proba costumului de mire, respectiv rochiei de mireasă.

Liviu și Bogdana s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa.

Mireasa, sezon 6. Gabriela și Valentin, imagine superbă împreună. Cum s-au fotografiat cei doi părinți, spre încântarea ... Mireasa, sezon 4. Cum a reacționat Ion Șaulescu după ce a văzut ce a făcut Valentin la petrecerea burlacilor: „Nu m-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x