Antena Căutare

Când începe Mireasa, sezonul 7. Simona Gherghe a anunțat data mult așteptată de fanii show-ului matrimonial

Simona Gherghe a anunțat când începe sezonul 7 Mireasa. Fanii show-ului matrimonial au aflat data la care debutează noul sezon.

Simona Gherghe Galerie
Sezonul 7 Mireasa începe pe 16 ianuarie 2023 | Antena 1

Sezonul 7 Mireasa începe pe data de 16 ianuarie, de la ora 14:00. Simona Gherghe a făcut anunțul mult așteptat. Noi povești de dragoste sunt gata să înceapă.

Citește și: Mireasa Confesiuni. Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Televiziunea nu e pentru oricine”

Data la care începe sezonul 7 Mireasa. Simona Gherghe a făcut anunțul

„De 7 sezoane scriem împreună cea mai frumoasă poveste de iubire. Casa Mireasa este un loc magic. Oameni care nu s-au văzut niciodată se îndrăgostesc și iată că devin o fmailie. Sezonul al șșaptelea vă aduce o iubire magică pentru că încă mai există suflete pereche. Iubirea este magie la Mireasa. Din 16 ianuarie pe Antena 1 și AntenaPlay”, a anunțat Simona Gherghe.

Astfel că luni, pe 16 ianuarie, prezentatoarea Simona Gherghe le dă întâlnire fanilor emisiunii Mireasa, de la ora 14:00, pe Antena 1 și AntenaPlay.

La fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Miruna și Cosmin au câștigat sezonul 6 Mireasa

Sezonul 7 Mireasa este unul promițător. Acsta vine după un sezon 6 încărcat de iubire, provocări, dar și capricii. 5 cupluri s-au căsătorit în finala sezonului 6 Mireasa, care a avut loc pe data de 23 decembrie 2022. Miruna și Cosmin au câștigat premul cel mare al sezonului 6.

Regulamentul spune că, după oficierea căsătoriei în cadrul emisiunii în direct, cuplul clasat pe primul loc este desemnat câștigător.

Înmânarea premiului în valoare totală brută de 40.000 de euro se va face în termenul prevăzut în regulamentul sezonului 6, de maxim 90 de zile de la data difuzării Finalei.

Înmânarea premiului se va face în bază și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Andreea și Radu de la Mireasa, fotografie adorabilă cu fiica lor. Cum arată micuța... Mireasa, sezon 6. Roxana și Adina, întâlnirea pe care susținătorii o așteptau. Cum au fost surprinse cele două prietene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x